[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Szerbeknél, románoknál, horvátoknál, még rosszabb a helyzet e téren.
épp ezért mondom, hogy nemzeti öngyilkosság háborúba kezdeni bárkinek is környéken!
Az ukrán és az orosz demográfiának is be tesz ez a háború, pláne az előbbinek! A fotókat elnézve bőven 40-50 éves arcok harcolnak.
A lengyelekhez Leo-2 képzésre küldött alakulat parancsnoka saját elmondása szerint nyugdíjból lett visszahívva...

• Tetszik
Reactions: Robur and honved
És?
Azt gondolod, hogy az MFB kizárólag arra van, hogy a Vodafone üzletet lebonyolítsa? :rolleyes:
Tavaly - pont - decembertől 100Mrd Forintos EU-s hitelprogramot valósítanak meg, a már futó programjaik mellett. A 0%-os hitelhez is megfelelő banki tőkére van szükség.
Ezzel megerősítetted azt, amit írtam, hogy az MFB az államtól kapja a pénzt az állam által kitalált fejlesztési programok támogatására. Nem azt írtam, hogy ezek a felsorolt pénzek mentek konkréten a Vodafone-ra.

Sőt, tovább csökken, a legfrissebb tavalyi adat már csak 1,52...
Igen, de biztos vagyok benne, hogy ez a stagnálás a környék erős visszaeséséhez képest eredmény.
A kormány itt komoly trendfordulót ért el és a Covid meg a háború reméljük csak ideiglenesen rontja a kedvező trendeket.

épp ezért mondom, hogy nemzeti öngyilkosság háborúba kezdeni bárkinek is környéken!
Az ukrán és az orosz demográfiának is be tesz ez a háború, pláne az előbbinek! A fotókat elnézve bőven 40-50 éves arcok harcolnak.
A lengyelekhez Leo-2 képzésre küldött alakulat parancsnoka saját elmondása szerint nyugdíjból lett visszahívva...
Az orosznak nem tesz be, mert "rabolnak" maguknak egy halom ukránt.

• Vicces
Reactions: megazez
A biológia teszi a dolgát és szépen elfogynak a magyarok. Szülőképes korú nők száma miatt már matematikai lehetetlenség hogy ne csökkenjen a népesség.
Lehet ilyen bunkó macsó okosságokat puffogtatni, csak épp nem vezet sehová.

Az öregek kirablásának ötlete pedig óriási morális magaslatokról tesz tanúbizonyásgot. Gratulálok!
Nem a szülőképes korú nők számával van gond, hanem konkrétan egynél magasabb szám jut elosztva az összesre az elvégzett abortuszok számát tekintve. Az elmúlt negyven évben 5-6000000 magzatot öltek meg érzékeny lélekkel.

Tényleg javult a mutató: most kb. az EU átlagot hozzuk. Viszont a csökkenés minden demográfus szerint megállíthatatlan.
nem igazán érted ezt ugye. Szerinted 0 lesz majd a magyarok száma igaz a végén. Egy kicsit nézz utána ennek a demográfiai tudománynak. a társadalmak pulzálnak mint egy rendes biológiai populáció. Csak akkor van baj, ha egy bizonyos egyedszám alá esik egy populáció egyébként ez normális.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Robur and megazez
De vannak.A trendek ez azonban nem változtat.
és mennyi is van 2 akkor te milyen trendet képviselsz? Ez a normális és reméljük ehhez térünk vissza a 90 es évek nemzetromboló évtizedei után. Reméljük elérjük a 2,1 !!
Amúgy te mit mondasz nekik nem akarok unokát ne csináljatok gyereket? Biztos vagyok benne hogy nem!

Tényleg javult a mutató: most kb. az EU átlagot hozzuk. Viszont a csökkenés minden demográfus szerint megállíthatatlan.
Az Uniós átlagot Nyugaton a migránsok huzzák fel. AholNyugaton kevés migráns van, ott katasztrófálisak is az adatok. Ezt jól mutatja a térképed.

Sztem is , de ezt kell célnak megjelölni. Aztán meglátjuk.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Status
Not open for further replies.