[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

A Tu-141-ek esetében azok általában kevesebb, mint 30 méterrel a föld felett szoktak repülni, jóval a radarhorizont alatt és emiatt csak nagyon későn lehet őket detektálni. Kalugánál pl. azért nem érte el a célpontját az ukrán Tu-141, mert túl alacsonyra süllyedt és beleakadt a lombkoronába aztán lezuhant. Engelsznél és Gyagilevoban is az volt, hogy elfogni elfogták őket, csak a roncsok már a gépek közé zuhantak.
6000 méteren repül.

Állítólag..... ukrán pravda ;)

"A BYPOL tájékoztatása szerint az Orosz Légierő AWACS A-50-es repülőgépe közelében történt 2 robbanás következtében a repülőgép elülső és középső része, a repüléselektronika és a radarantenna megsérült.

Mint azt a "Belarusian Gayun" írja, a megsérült repülőgép lajstromszáma RF-50608 (farszám: "43 red", sorozatszám: 0093479377, sorozatszám: 60-05).

Ez a repülőgép 2023. január 3-án érkezett Fehéroroszországba, és jelenleg 54 napig tartózkodik a Fehérorosz Köztársaságban, és 12 bevetést hajtott végre. Ezt megelőzően a repülőgép utoljára 2022. február 24-én repült Fehéroroszországba.

Csak 9 ilyen repülőgép van az Orosz Föderáció légierőiben, és csak 6 javított ("U" módosítással). Egy ilyen repülőgép 19 főt szolgál ki (5 repülő, 11 rádió és 3 mérnöki és műszaki személyzet).

Belaruska Gayun szerint egy ilyen repülőgép ára 330 millió dollár."

2ce8627-bypol-litak.jpg

Köszi @Wilson
Én úgy tudom
57 db épült.
Ebből 40 db maradt a Szovjetunióban
Ebből ma Ooban működik 17
Ebből U-ra módosítva 4db.

Állítólag..... ukrán pravda ;)

"A BYPOL tájékoztatása szerint az Orosz Légierő AWACS A-50-es repülőgépe közelében történt 2 robbanás következtében a repülőgép elülső és középső része, a repüléselektronika és a radarantenna megsérült.

Mint azt a "Belarusian Gayun" írja, a megsérült repülőgép lajstromszáma RF-50608 (farszám: "43 red", sorozatszám: 0093479377, sorozatszám: 60-05).

Ez a repülőgép 2023. január 3-án érkezett Fehéroroszországba, és jelenleg 54 napig tartózkodik a Fehérorosz Köztársaságban, és 12 bevetést hajtott végre. Ezt megelőzően a repülőgép utoljára 2022. február 24-én repült Fehéroroszországba.

Csak 9 ilyen repülőgép van az Orosz Föderáció légierőiben, és csak 6 javított ("U" módosítással). Egy ilyen repülőgép 19 főt szolgál ki (5 repülő, 11 rádió és 3 mérnöki és műszaki személyzet).

Belaruska Gayun szerint egy ilyen repülőgép ára 330 millió dollár."

2ce8627-bypol-litak.jpg

Köszi @Wilson
Ide süllyedtél aranyapám! Wilson propit osztasz ? Óriási csalódás vagy !

Ide süllyedtél aranyapám! Wilson propit osztasz ? Óriási csalódás vagy !
A támadásról nemcsak @Wilson számolt be.
Odaírtam ukrán prvada értesülés, tehát forráskritikával kell kezelni.
Nem az első ilyen támadás, kíváncsi leszek az orosz / belorusz reakciókra.

Az ha több oldalról tájékozódsz és nemcsak az orosz propit olvasod, a többit meg ignorálod, jót tesz a tájékozottságnak.
Csak szűrni kell.

A támadásról nemcsak @Wilson számolt be.
Odaírtam ukrán prvada értesülés, tehát forráskritikával kell kezelni.
Nem az első ilyen támadás, kíváncsi leszek az orosz / belorusz reakciókra.

Az ha több oldalról tájékozódsz és nemcsak az orosz propit olvasod, a többit meg ignorálod, jót tesz a tájékozottságnak.
Csak szűrni kell.
Wilson hülyeségei helyett:

Ez egy gittegylet. Döntési joggal fel nem ruházott paprikajancsik uzsonnázó gyülekezete. Holmi miniszterelnökök, meg gazdasági miniszterek. Azt mondhatják, amit Jacob Rothchild és Coburg herceg eldöntött valami szivarszobában. A háború pedig vagy végkimerülésig, vagy addig fog tartani, amig nekik megéri.
Számomra az a szomorú, hogy az emberek rendre elmennek egymást leölni, ahelyett, hogy simán ezeket írtanák ki.

Ezek a fehérorosz partizánok is olyanok, mint az ISIS fénykorában, hogy minden szart magukra vesznek. Közben meg az se biztos, hogy léteznek vagy nem ukrán beszivárhö egységek valójában.

Ami meg az A-50-t illeti, még mindig nem érkezett semmilyen megerősítő kép/műholdkép vagy videó, hogy találat érte volna a gépet. Miközben meg az amcsik kb Grísa seggébe is belátnak a műholdjaikkal és nem hiszem el, hogy nem kürtölnék szét azt, ha az A-50 megsérült volna. Lásd Engelsz és Gyagilevo

Wilson hülyeségei helyett:
Többek között pont az ilyen reakciók miatt nem osztok meg semmit a fórumon már több mint egy hónapja és ez a jövőben is így lesz, és ez az utolsó olyan hozzászólásom amelyben reagálok bármilyen személyeskedésre, most is csak azért szólaltam meg, hogy tisztázzam a helyzetet , ezt a hírt amit @SilvioD megosztott itt, privát üzenetben küldtem át neki , ő pedig berakta ide (amivel semmilyen probléma sincsen) és külön odaírta, hogy honnan származik illetve be rakta a forrás linkjét is.

Erre ketten (köztük te is) írnak egy ilyen kommentet, amihez persze neked is minden jogod meg van, de valahol végtelenül kicsinyesnek és korlátoltnak érzem azt a gondolkodást, hogy bármilyen információt/hírt a közlő személyével minősítsünk.

Többek között pont az ilyen reakciók miatt nem osztok meg semmit a fórumon már több mint egy hónapja és ez a jövőben is így lesz, és ez az utolsó olyan hozzászólásom amelyben reagálok bármilyen személyeskedésre, most is csak azért szólaltam meg, hogy tisztázzam a helyzetet , ezt a hírt amit @SilvioD megosztott itt, privát üzenetben küldtem át neki , ő pedig berakta ide (amivel semmilyen probléma sincsen) és külön odaírta, hogy honnan származik illetve be rakta a forrás linkjét is.

Erre ketten (köztük te is) írnak egy ilyen kommentet, amihez persze neked is minden jogod meg van, de valahol végtelenül kicsinyesnek és korlátoltnak érzem azt a gondolkodást, hogy bármilyen információt/hírt a közlő személyével minősítsünk.
tedd hozzá, nem csak ebben a topic-ban...... ez a HTKA már rég nem az a presztizsű és tartalomgyártó képességű HTKA, mint ami volt, akár 2 évvel ez előtt is..... ha ez valakinek jó, hát legyen, de attól még hatalmasat esett a szinvonal, és ez leginkább a folyamatos személyeskedésben teljesedik ki, a vitakultúra (a más vélemény nem = az ellenséggel) teljes hiánya miatt.... nincs értelme normális dolgokat megosztani..... sajnos

tedd hozzá, nem csak ebben a topic-ban...... ez a HTKA már rég nem az a presztizsű és tartalomgyártó képességű HTKA, mint ami volt, akár 2 évvel ez előtt is..... ha ez valakinek jó, hát legyen, de attól még hatalmasat esett a szinvonal, és ez leginkább a folyamatos személyeskedésben teljesedik ki, a vitakultúra (a más vélemény nem = az ellenséggel) teljes hiánya miatt.... nincs értelme normális dolgokat megosztani..... sajnos
Kezd olyan Posta Imre rajongói feelingje lenni a dolognak sokszor...

Putyin meg Erdogan telefonon beszéltek 24én és 26án is. Viszont 26án volt Kardigán szülinapja, szóval lehet, hogy nincs komolyabb szerveszkedés.
szervezkedés [e-e-e v. ë-e-ë] főnév -t, -ek, -e [ë, e]
A szervezkedik igével kifejezett cselekvés. Államellenes, forradalmi szervezkedés; földalatti v. illegális szervezkedés; politikai szervezkedés; titkos szervezkedés. || a. (bizalmas) Ellenforradalmi szervezkedés. Szervezkedésért lecsukták.
szervezkedési.

• Vicces
Reactions: Miskolci Ogre