[HUN] PGSR-3i Beagle (Pro Patria)

Magyar radar de hogy mit tud azt csak a 24-esek tudják ők meg azt mondják fasza.
Mozgócélfelderitő lokátor,kiegészitve infrával és lézeres távolságmérővel.Eredetileg a 80as évek végén kezték fejleszteni,BMPböl kialakitandó tüzérségi felderitő jármüre,az Árpád rendszer részeként.Jármüre 10,emberre 2km hatotávolságot terveztek hozzá,dehogy mennyi lehet a mai változat,nemtudom.Talán a Hadmérnökön találkoztam egy elvi müszaki leirással róla,de lokátorszakmérnöki tudás kéne a megértéséhez.

Pro patria oldalan megtalalhatoak az adatok. Emberre 8 km ert ir Testpancelba 10 km. 2 km nel a tepsi meretu szovjet cucc is tobbett tudott /nev most nem ugrik be elokeresni hajnakba lusta vagyok/

Pro patria oldalan megtalalhatoak az adatok. Emberre 8 km ert ir Testpancelba 10 km. 2 km nel a tepsi meretu szovjet cucc is tobbett tudott /nev most nem ugrik be elokeresni hajnakba lusta vagyok/

Köszönöm. Megnéztem a gyártó honlapját.
Nem rossz cucc.
Van valami információ, hogy mi mennyit rendszeresítettünk? Most ugye rá akarnak feküdni a felderítő képesség megújítására/felélesztésére.

Kár. Remélem, a magyar tulajdonú hadiipar is kap azért valamit.
A lengyeleknek jó volt.

Sot, mint irjak, mar most is szallilt a Rozsomakokba rendszereket:

"The Hungarian company has some previous experience in delivery of radars for the Polish military - this refers to several systems integrated on the Rosomak APC in the WSRiD variant (Multi-Sensor Reconnaissance and Surveillance System). SRCTec SR Hawk radars are integrated on the modified BWR vehicles introduced into the inventory of the Polish military. The integration effort is supported by WB Electronics."

Sot, mint irjak, mar most is szallilt a Rozsomakokba rendszereket:

"The Hungarian company has some previous experience in delivery of radars for the Polish military - this refers to several systems integrated on the Rosomak APC in the WSRiD variant (Multi-Sensor Reconnaissance and Surveillance System). SRCTec SR Hawk radars are integrated on the modified BWR vehicles introduced into the inventory of the Polish military. The integration effort is supported by WB Electronics."
Vajon a Lynxhez, vagy a felderítőinknek, tüzérségünknek stb. szállít-e majd valamit?

PGSR-3i Beagle, Hordozható földfelszíni megfigyelő radar. Képes a talajon mozgó emberek és járművek vagy az alacsonyan szálló objektumok, célok észlelésére, megfigyelésére és követésére. Képes a célokat méretük és mozgásjellemzőik alapján megkülönböztetni és osztályozni azokat:

_35b2981.jpg

_35b2983.jpg

Ez meg 2018-ban készült egy gyakorlaton
5f519e7eaa0a5677742756.jpg

PGSR-3i Beagle, Hordozható földfelszíni megfigyelő radar. Képes a talajon mozgó emberek és járművek vagy az alacsonyan szálló objektumok, célok észlelésére, megfigyelésére és követésére. Képes a célokat méretük és mozgásjellemzőik alapján megkülönböztetni és osztályozni azokat:

_35b2981.jpg

_35b2983.jpg

Ez meg 2018-ban készült egy gyakorlaton
5f519e7eaa0a5677742756.jpg
Mintha ugyanezt a radart Foxtrack és Scout néven az ELBIT is forgalmazná - nem tudom hogy a termék kapásból izraeli-e és Propatria csak forgalmazza vagy tényleg magyar fejlesztés és az ELBIT aki átvette portfóliójába...