[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

mlace

Well-Known Member
2018. február 16.
1 875
5 107
113
Jó látni, hogy analfabéta vagy a haditechnikához.

Más. Jönnek Ukrajnába a pakisztáni T-80UD-k:
Könnyen lehet van az pénz amiért eladják.Hosszabb távon amúgy se valószínű hogy az Ukránok a jelen helyzetben akár közép távon is biztosítani tudják ezekhez az alkatrész utánpótlást.Amit meg kapnak érte akár Kínatól is vásárolhatnak fegyverzetet.
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
3 815
20 974
113
Aha...
20230311-080627.jpg

20230311-080631.jpg


Jelzem, hogy nem igazan vagyok otthon ebben a temaban. De nem lehet, hogy ugy gondoljak ha eltalaljak es a blokk mukodesetol reped a pancel az meg mindig jobb es tobb sansz van tulelni, mint ha telibe verik oket siman?
 

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 064
9 002
113

Komolyan. Ezek a brit titkosszolgák nem szégyenlik magukat?
Azok után, hogy már egy éve (és utána még vagy tucatszor) azt állították 100%-os bizonyossággal, hogy az orosz kifogy a rakétákból (aztán mégsem lett így!) van még olyan ember (a libsi agyhalottakon kívül, akiknek kb. egy aranyhal szintjén van az emlékező képessége) aki hisz nekik még?
Nem szégyenlik. Mert nem is érdekli őket. A show része. Ők a baloldali fogyasztóknak adnak hamis infókat. Ez a dolguk. A célcsoport pedig elégedetten bekajálja és tovább tud lépni azzal a kellemes érzéssel, hogy megint kiszúrtak az oroszokkal. Ez mindaddig nem fog változni míg Szása nem fog bekopogni az ajtaján, mert akkor roppant kellemetlenül fogja érezni magát.
 

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 781
3 235
113

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
9 892
18 278
113
Erre azért egy forrást írhatnál. Volt szó róla, hogy szállítottak Grad rakétákat, de hogy az egyik legnagyobb lenne, azt nem olvastam eddig.

Logikus hogy közvetítőkkel megy.


 

laci74

Well-Known Member
2015. december 26.
1 334
12 994
113
Nem szégyenlik. Mert nem is érdekli őket. A show része. Ők a baloldali fogyasztóknak adnak hamis infókat. Ez a dolguk. A célcsoport pedig elégedetten bekajálja és tovább tud lépni azzal a kellemes érzéssel, hogy megint kiszúrtak az oroszokkal. Ez mindaddig nem fog változni míg Szása nem fog bekopogni az ajtaján, mert akkor roppant kellemetlenül fogja érezni magát.
Majd akkor lesném meg a brit szakegereket, ahogy ők Ukrajnát teli tömték fegyverrel Oroszország majd ugyanezt meglépi Argentínában hajóelhárító rakétákat,s egyéb dolgokkal a Falkland szigetekért.
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 293
44 903
113
Valami készülődik! Scholz, Macron, Ursula megbeszélése Bidennal. Most pedig a Főni megy Macronhoz!

Hétfőn tárgyal Emmanuel Macron és Orbán Viktor​

Orbán Viktor magyar miniszterelnököt március 13-án, hétfőn fogadja az Elysée-palotában Emmanuel Macron – olvasható az Elysée-palota pénteki közleményében, amiről a Le Monde adott hírt. Mint írták, a két vezető részt vesz majd egy, a március 23-24-i Európai Tanácsot előkészítő munkavacsorán is.
A francia elnökség tájékoztatása szerint Orbán és Macron olyan ügyeket fognak megvitatni, mint Ukrajna támogatása, az európai versenyképesség megerősítése, az energia kérdése, valamint az európai védelmi ipar támogatása. Az elnöki hivatal hozzátette: a jogállamisági kérdések is szóba kerülnek majd, mivel a magyar kormány rendszeresen konfliktusba kerül Brüsszellel ebben a témában.

Jöhetnek az újabb szankciók? Ukrajna és az energia volt terítéken Biden és von der Leyen találkozóján​

...
A találkozó előtt hivatalos források azt közölték, hogy az amerikai elnök és az Európai Bizottság vezetője várhatóan megállapodik abban, hogy egyeztetések kezdődnek az Európai Unió szabadkereskedelmi-jellegű státuszáról az Egyesült Államokban, ami hasonló jogokat biztosítana európai gazdasági szereplők számára, mint az Egyesült Államokkal szabadkereskedelmi megállapodásban álló Kanadának és Mexikónak.
A találkozó előtt megjelent sajtóértesülések szerint az amerikai inflációcsökkentési törvénnyel kapcsolatos vitát az Egyesült Államok úgy kezelné, hogy az európai ásványi alapanyagokat is az amerikai zöld gazdaságot ösztönző program hatálya alá sorolná.
Az amerikai elnök tavaly ősszel jelentette be a törvényt, amely többek között 430 milliárd dollár támogatást tartalmaz adókedvezmény formájában a zöld gazdasághoz kapcsolódó, az Egyesült Államokban gyártott termékekre. Az Európai Unió álláspontja szerint az amerikai törvény protekcionista elemeket tartalmaz, és ellenlépéseket helyezett kilátásba. A vita kezelésére tavaly tárgyalócsoportot hozott létre Brüsszel és Washington. Decemberben Joe Biden Emmanuel Macron francia elnökkel találkozva elismerte, hogy a törvényben vannak bizonyos hibák, amelyek javításra szorulnak.

Vučić elismerte, hogy a szerb fegyverek Ukrajnába kerülhettek​

Vučić szerb elnök elismerte, hogy az általuk gyártott fegyverek bizonyos módon közvetítőkön keresztül Ukrajnába kerülhetnek. Ezt mondta a BSC kommentárjában:
„A valahova exportált lőszer Szíriába, Maliba kerül, valahova, ahol háború van. Minden törvényt betartottunk, nem léptünk rá semmit, minden tiszta, mint a könny, és ebben természetesen sem Oroszország, sem Ukrajna nem vett részt.”
Ugyanakkor nem látott semmi kivetnivalót egy ilyen konstrukcióban, szerinte mindenesetre hozzájárul a szerb gazdaság növekedéséhez:
„Valahogy etetnünk kell az embereket, a gazdaságunknak növekednie kell. Fegyvereket gyártunk, nem sarkakat, akkor most mit tegyünk? Nem szegtünk meg semmilyen törvényt."
Ebben az összefüggésben az a furcsa, hogy az ukrán diplomaták aktívan dolgoznak azon, hogy legalább telefonbeszélgetést szervezzenek Vučić és Zelenszkij között, és esetleg egy személyes találkozót. Ezt Volodimir Tolkach, Ukrajna szerbiai nagykövete mondta a Nova rs-nek adott interjújában.
Источник: https://rusvesna.su/news/1678482690
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 585
63 964
113
RUSZKIFOS álhír.



Eddig azt terjesztettétek, hogy megint elmenekült.
Legalább egyfélét ....
o_O



Azert az ujabb irányjelző hogy egy Eu allam miniszterelnoke lerojja kegyeletet egy naci temetesen...
Ezentul iden AZOV gardistak temetesere fog jarni a sok EU demokratikus vezető mert a bucsai bucsujaras mar tavaly volt divat?
Hozzateszem ugye ahol megjelensz azzal ertesz egyet, bar lehet ez a Sanna Marin Zelenszkijjel egyutt szivta a kólát a koporsorol a PR fotok utan.

Egyebkent ugye most megy a laszti passzolgatasa hogy ki vegulis a terrorallam, ki meri bevallalni, Usa, Britannia, Ukrajna? Mondjuk en evek ota mondom hogy mindegyik, ugyhogy akar oszinten be is vallhatnak a bunos lapitas helyett.

Nem sullyedunk, nem sullyedunk.

Nem szukseges tobbe az ukran termekek, elelmiszerek egeszsegugyi vizsgalata a lengyeleknel. Vegulis az aruk szabad mozgasa miatt akkor ugye az EU-ban sem. Meg akkor betartani se szukseges ezeket nemigaz?
 

mindenen kívül

Well-Known Member
2019. szeptember 18.
6 471
18 371
113
Azert az ujabb irányjelző hogy egy Eu allam miniszterelnoke lerojja kegyeletet egy naci temetesen...
Ezentul iden AZOV gardistak temetesere fog jarni a sok EU demokratikus vezető mert a bucsai bucsujaras mar tavaly volt divat?
Hozzateszem ugye ahol megjelensz azzal ertesz egyet, bar lehet ez a Sanna Marin Zelenszkijjel egyutt szivta a kólát a koporsorol a PR fotok utan.

Egyebkent ugye most megy a laszti passzolgatasa hogy ki vegulis a terrorallam, ki meri bevallalni, Usa, Britannia, Ukrajna? Mondjuk en evek ota mondom hogy mindegyik, ugyhogy akar oszinten be is vallhatnak a bunos lapitas helyett.

Nem sullyedunk, nem sullyedunk.

Nem szukseges tobbe az ukran termekek, elelmiszerek egeszsegugyi vizsgalata a lengyeleknel. Vegulis az aruk szabad mozgasa miatt akkor ugye az EU-ban sem. Meg akkor betartani se szukseges ezeket nemigaz?

Írtam már neked, ez nem fekete és fehér, nem a gonosz és a jó küzdelme. Nem lehet így leegyszerűsítve nézni a dolgokat.
Én sem kedveltem a nyugati etikai normákat, de Putyin sem jobb.
Leszarom, kinek visz virágot, nem arra reflektáltam, hanem arra, hogy a RUSZKIFOS hazugság megint lebukott.
:)
Álomvilágban élnek itt sokan, szédítő baromságokat hordanak tollnak ide ezerrel, ezért nem értitek miért nem jön már az orosz csoda.
A tegnapi cikk záró gondolata, amit jónak találtál te is:

"Nem látom azt, hogy igazából az oroszok kezében lenne bármi adu."


Ilyet is írt:

"Az orosz leválás, annak ellenére, hogy tavaly augusztusban, szeptemberben teljesen pánikszerűen éltük meg ezt, úgy tűnik, hogy megfizethető és végrehajtható. Földgázból gyakorlatilag leváltunk az oroszokról. Ami most földgázból jön, nem azt mondom, hogy teljesen jelentéktelen, de messze nem az a stratégiai súlyú, mint ami volt. Úgy néz ki, hogy ez működni fog és még most drága a földgáz relatíve ahhoz képest, ami korábban volt. Úgy gondolom, hogy hosszabb távon is drágább lesz, mint ami a tízes évek második felében volt, de nem lesz megfizethetetlen árú. Ha a földgázleválás lezajlik, akkor az összes többi, ami van, majdnemhogy gazdasági súlyában jelentéktelen."

Ezért a az elhúzódó háború vállalható a nyugat számára. Mert csak a katonai erő az, amiben Putyin bízhat. Lesz elég ereje, hogy változtasson a fronton? Vajon miért jajveszékelnek tűzszünetért, békéért?
A béke lehetősége az agresszor kezében van, nemi erőszakot is csak az erőszaktevő tudja abba hagyni.
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
4 783
26 901
113
Írtam már neked, ez nem fekete és fehér, nem a gonosz és a jó küzdelme. Nem lehet így leegyszerűsítve nézni a dolgokat.
Én sem kedveltem a nyugati etikai normákat, de Putyin sem jobb.
Leszarom, kinek visz virágot, nem arra reflektáltam, hanem arra, hogy a RUSZKIFOS hazugság megint lebukott.
:)
Álomvilágban élnek itt sokan, szédítő baromságokat hordanak tollnak ide ezerrel, ezért nem értitek miért nem jön már az orosz csoda.
A tegnapi cikk záró gondolata, amit jónak találtál te is:

"Nem látom azt, hogy igazából az oroszok kezében lenne bármi adu."


Ilyet is írt:

"Az orosz leválás, annak ellenére, hogy tavaly augusztusban, szeptemberben teljesen pánikszerűen éltük meg ezt, úgy tűnik, hogy megfizethető és végrehajtható. Földgázból gyakorlatilag leváltunk az oroszokról. Ami most földgázból jön, nem azt mondom, hogy teljesen jelentéktelen, de messze nem az a stratégiai súlyú, mint ami volt. Úgy néz ki, hogy ez működni fog és még most drága a földgáz relatíve ahhoz képest, ami korábban volt. Úgy gondolom, hogy hosszabb távon is drágább lesz, mint ami a tízes évek második felében volt, de nem lesz megfizethetetlen árú. Ha a földgázleválás lezajlik, akkor az összes többi, ami van, majdnemhogy gazdasági súlyában jelentéktelen."

Ezért a az elhúzódó háború vállalható a nyugat számára. Mert csak a katonai erő az, amiben Putyin bízhat. Lesz elég ereje, hogy változtasson a fronton? Vajon miért jajveszékelnek tűzszünetért, békéért?
A béke lehetősége az agresszor kezében van, nemi erőszakot is csak az erőszaktevő tudja abba hagyni.
Olyan remekül leváltunk az orosz gázról, h egész Európában gyógyszerhiány van. Szukcsessz.
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 904
48 422
113
Logikus hogy közvetítőkkel megy.


3500 db Grad rakéta az kb 87 BM-21 egyszeri feltöltésére elég. Te azt írtad, hogy Szerbia lett ukrajna “egyik legnagyobb” lőszerszállítója.
Talán te is látod az ellentmondást.
 

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 043
5 488
113

Végzetes offenzívába kezdhetnek az ukránok

Az ukrán hadsereg offenzívája a Zaporizzsjai területen a kijevi rendszer összeomlásához vezethet – mondta a RIA Novosztyinak Vlagyimir Rogov, Zaporizzsja megye Moszkva által kinevezett igazgatási főtanácsának tagja.
Ha Washington parancsot ad Zelenszkijnek, hogy indítson offenzívát a Zaporizzsjai területen, az végzetes lehet az egész kijevi rezsim és az ukrán hadsereg számára. Ha hátat fordítanak nekünk, akkor kikapnak. És ez lehet a Zelenszkij-rezsim vége
– vélekedett.

Zaporizzsja Moszkva által kinevezett területi hatósága február közepe óta rögzíti az erődítmények építését és az ukrán csapatok koncentrációját a térségben. Az ott tartózkodó fegyveresek száma az orosz jelentések szerint már elérte a 40 ezer főt.
Rogov kifejtette, hogy Kijev el akarja érni az Azovi-tengert, és szárazföldi folyosót akar vágni a Krím felé. Rogov szerint az ukrán fegyveres erők offenzívája akkor kezdődhet, amikor „az első levelek rügyet bontanak”, azaz március-áprilisban, de a régió készen áll a támadás visszaverésére – tette hozzá.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 504
54 459
113
Írtam már neked, ez nem fekete és fehér, nem a gonosz és a jó küzdelme. Nem lehet így leegyszerűsítve nézni a dolgokat.
Én sem kedveltem a nyugati etikai normákat, de Putyin sem jobb.
Leszarom, kinek visz virágot, nem arra reflektáltam, hanem arra, hogy a RUSZKIFOS hazugság megint lebukott.
:)
Álomvilágban élnek itt sokan, szédítő baromságokat hordanak tollnak ide ezerrel, ezért nem értitek miért nem jön már az orosz csoda.
A tegnapi cikk záró gondolata, amit jónak találtál te is:

"Nem látom azt, hogy igazából az oroszok kezében lenne bármi adu."


Ilyet is írt:

"Az orosz leválás, annak ellenére, hogy tavaly augusztusban, szeptemberben teljesen pánikszerűen éltük meg ezt, úgy tűnik, hogy megfizethető és végrehajtható. Földgázból gyakorlatilag leváltunk az oroszokról. Ami most földgázból jön, nem azt mondom, hogy teljesen jelentéktelen, de messze nem az a stratégiai súlyú, mint ami volt. Úgy néz ki, hogy ez működni fog és még most drága a földgáz relatíve ahhoz képest, ami korábban volt. Úgy gondolom, hogy hosszabb távon is drágább lesz, mint ami a tízes évek második felében volt, de nem lesz megfizethetetlen árú. Ha a földgázleválás lezajlik, akkor az összes többi, ami van, majdnemhogy gazdasági súlyában jelentéktelen."

Ezért a az elhúzódó háború vállalható a nyugat számára. Mert csak a katonai erő az, amiben Putyin bízhat. Lesz elég ereje, hogy változtasson a fronton? Vajon miért jajveszékelnek tűzszünetért, békéért?
A béke lehetősége az agresszor kezében van, nemi erőszakot is csak az erőszaktevő tudja abba hagyni.
Jól beszél a pasi. Nekem az hiányzik , hogy a globális gáz, olaj stb hiànyt a villágpiacon hogyan akarja kiegyenliteni. Eddig pl az EU a bespájzolt orosz gázból él. Ezévben nem lesz betárolás az oroszoktól. A jö vő tél elvileg rosszabb kelene legyen emiatt. Ez ellen szól, hogy úgy néz ki, a telek nem lesznek olyan hosszúak és hidegek. Talán szerencsénk lesz,de a remény gazdaságpolitikának elég gyenge.
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
27 818
117 989
113
A te fajtád és a kaprok azt hiszik , hogy Pakik olyan hülyék mint ti ! Nyugati pénzügyi segítség miután Kína farvizén eveznek mi ? Álmodik a nyomor ! Ráírtam az egyik Pakisztáni online játékos társamra , hogy mi igaz ebből ? Annyit írt , hogy : "I hope the Russians will fuck the Ukrainian Nazis on their mother's back!" Legyen gugli a barátod ha nem vágod ennyire az angolt ! Én inkább nem kommentelném !
Nyilván hűen reprezentálja az online haverod teljes pakisztánt és a véleménye tükrözi az ország gazdasági helyzetét és hogy ebből adódóan a politikusaik mibe egyeznek bele és mibe nem.

Ezzel szemben kurva nagy gazdasági válság van Pakisztánban és megtörténhet, hogy jó pénzért eladják ( többért mint amit amúgy kérhetnének érte ha simán eladnák) az ukránoktól àtvett UD-kat amiket amúgy is nehéz üzemeltetniük mert az alkatrészek egy része csak ukrajnából lenne beszerezhető és pont emiatt amúgy is cserélik a cuccot kínaira.

Lőszert adtak már el a pakik az ukránoknak eddig is és ha elég nagy a gàz még ez a forgatókönyv is lehetséges.

Egyelőre megerősítve nincs még, ennyi.
 

Hegylakó

Well-Known Member
2019. január 17.
1 546
4 690
113
Nyilván hűen reprezentálja az online haverod teljes pakisztánt és a véleménye tükrözi az ország gazdasági helyzetét és hogy ebből adódóan a politikusaik mibe egyeznek bele és mibe nem.

Ezzel szemben kurva nagy gazdasági válság van Pakisztánban és megtörténhet, hogy jó pénzért eladják ( többért mint amit amúgy kérhetnének érte ha simán eladnák) az ukránoktól àtvett UD-kat amiket amúgy is nehéz üzemeltetniük mert az alkatrészek egy része csak ukrajnából lenne beszerezhető és pont emiatt amúgy is cserélik a cuccot kínaira.

Lőszert adtak már el a pakik az ukránoknak eddig is és ha elég nagy a gàz még ez a forgatókönyv is lehetséges.

Egyelőre megerősítve nincs még, ennyi.
Viszont mivel helyettesíti? Honnan vesz hasonló kategóriában hk-it?
Azért nekik India olyan, mint Töröko. a görögöknek….
Odaadhatná akár mindet is, persze… csak a kínaiak meg másik csapatban játszanak…
Itt ha nem akar nyíltan oldalt foglalni, akkor a legjobb lapítani.
Fura lenne ha egy hk zászlóalj ára mentené meg Pakisztánt az összeomlástól….
De igazad lehet. Csak elmélkedtem a geopolitikai környezetről….
 

Vipera kapitány

Well-Known Member
2021. május 11.
940
8 105
93
Alja zíra:

itt állni nagy ukrajnás dzsihádozás kellős közepe Ráshid (kámerás) bárátossal. Már lenni nádzson nádzson unalmas sájná betették mi bejelentkezésünk a szombat reggeli matiné szünetében! Mondani is Ráshid honvágyozik, mert látni hogyan szépül Báhmut és nézni ki lassan mint Kabul-külső vágy mint őshaza Brüsszelisztán nogó egy hétvégi focimeccs után! Mi tegnap csinálni interjú Kádirov Generális Főmarshallal aki épp őrizni igázhitű hádzsománokat trádicionális népviseletben a: "Bugázzál zsoldot mágádnák a fronton"
Kérdezni fömársált hogy ákkor nem tudott megállapodni hithű szákszervezetekkel akik inflació miatt kérni béremelést usás dollar vagy dzsörmanisztán dollar (ójró). "Súlyos problémák ezek a munkápiacon! Ősi ellenseg :hadonaszos: szaudiak is megállapodni régi halálosrivális :hadonaszos: iránnal! Nagy a fluktuáció tegnap még mindenki hezbolláh ma már fele fátáhos lenni!" mondta miközben lőni ki egyik kezében sztinzsőrt egy épp árra repülő hitetlenkutyás orosz helikopterre!..."Nááá! Á kárvá ányádat!!! ...Rohadt wágneres!.. Phöjj!!"...mondani közben elkeseredetten!

De voltak vidámabb pillanatok is! Áztán készíteni egy szelfi Báhmut! :) ..Rásidnak lenni melege ezért ráteríteni kedvenc hádzsomános népviselet gerincmerevítős robbanómellényét és övet (ámit még ápjátol kapni mikor már lenni érett hezbolákhos 8 évesen) arra a kazánlemezből készült hitvány hitetlenoroszkutyas tánkra
Russian BMP-2B3 with Kontakt-1 and Kontakt-5 ERA.
img_2279.jpg
Hármádik nagybátyám csinálni különbet otthon csodálatos metropolisz irákbán egy ZIL-ből és toyota dzsihadjáróból. Ráshid mutatni hitetlenoroszos és ukrajnáskutyáknak hádzsomános áfgánisztáni DIY , hogy készíteni hálálos fegyvert gázpalackból és fürdőkádból...valamint adni nekik rövid továbbképzés ( sziriai okj felnőttképzés) :
"Mire jó egy gyálogsági ásó?" cimmel