[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Én azt vettem ki a listából, hogy nem abszolút hiàny van, hanem bizonyos gyógyszermárkák hiányoznak. Attól még a gyógyszer típus van. De tévedhetek. A patikus akkor pl egy generikont ad.
Osztrák ismerős tegnap került kórházba, mert nem volt a neki megfelelő vérnyomáscsökkentő, ami volt, attól meg összeesik.

Németország Brazíliában: Nem ad nekünk muníciót Ukrajnának? Nem fogsz fegyvereket árulni​

https://www.ptisidiastima.com/category/epikairotita/diethni/
A német kormány állítólag megakadályozta 28 kerekes Guarani páncélozott jármű eladását Brazíliából a Fülöp-szigetekre, mivel azok "Made in Germany" alkatrészeket szállítanak.

"...A német kormány állítólag megakadályozta 28 kerekes Guarani páncélozott jármű eladását Brazíliából a Fülöp-szigetekre, mivel azok "Made in Germany" alkatrészeket szállítanak(valószínűleg inkább: "tartalmaznak", utólag szerkesztve)."

Előttünk a Jövő?

.

Osztrák ismerős tegnap került kórházba, mert nem volt a neki megfelelő vérnyomáscsökkentő, ami volt, attól meg összeesik.
Ehhez nem tudok hozzászólni, nem vagyok orvos. Sajnálom az illetőt.
Én is szedek vérnyomáscsökkentőt, többet is kipróbáltak rajtam az idő folyamán. Amit szedek, több cég is gyártja. Hol az egyik, hol a másik gyártótól kapom, ami éppen van a patikában.

Ehhez nem tudok hozzászólni, nem vagyok orvos. Sajnálom az illetőt.
Én is szedek vérnyomáscsökkentőt, többet is kipróbáltak rajtam az idő folyamán. Amit szedek, több cég is gyártja. Hol az egyik, hol a másik gyártótól kapom, ami éppen van a patikában.
Ezert is jo, hogy lejarnak a vedelmek, maskulonben iszonyat penzeket zsarolnanak ki a cegek.

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán
"...A német kormány állítólag megakadályozta 28 kerekes Guarani páncélozott jármű eladását Brazíliából a Fülöp-szigetekre, mivel azok "Made in Germany" alkatrészeket szállítanak(valószínűleg inkább: "tartalmaznak", utólag szerkesztve)."

Előttünk a Jövő?

.
Ebben mi a hir? A nemetek, elteroen a politikavezerelt amerikai eladasoknal, legalabb kovetkezetesek, lefejezos-tomeggyilkos-darabolos cegeknek nem adnak el semmit.

• Vicces
Reactions: tomcat1

Előttünk a Jövő?

.
Nyugtasson meg a tudat, hogy közben az MTU török tulaja elkezdte a germànokat szivatni a sajàt legfôbb termékükkel. :D

Már kiengedték, de még mindig össze-vissza zakatol a ketyegője.

Fateromnak azt mondta a doki ismeros, amikor igy volt, hogy menjen kicsit Thaifoldre es ket kiscsaj majd rendbe teszi a ketyegojet. Felirja receptre. Erre anyum mondta, hogy irjon fel inkabb harmat, mert az ugy rendbe teszi neki, hogy nem kell mar tokolodni a valoperrel se! :D :D :D

Fateromnak azt mondta a doki ismeros, amikor igy volt, hogy menjen kicsit Thaifoldre es ket kiscsaj majd rendbe teszi a ketyegojet. Felirja receptre. Erre anyum mondta, hogy irjon fel inkabb harmat, mert az ugy rendbe teszi neki, hogy nem kell mar tokolodni a valoperrel se! :D :D :D
És elment vagy nyuszi volt? :)

És elment vagy nyuszi volt? :)
funny-bunny-confused-bunny.gif

Anyunak nem irt fel egy toy-boyt estleg? :)
Aaaahhh Mutti szive rendben van… :D

Esküszöm, azért olyan egyszerű mindig az oroszoknak, mert ezekben a volt szovjet volt exKGST stb. államocskákban mindig van valaki, akik folyamatosan a szájukban tartják a f.szát valakinek, aki akkor éppen olyan népszerű, mert mindig is Sztálin (vagy kívánt rész behelyettesítendő) legjobb tanítványai voltak ... Önálló, hazát féltő hozzáállás nincs, csak a fősodor, meg az azzal járó túltolt kocsma.