Már 2014 óta borítékolható volt, hogy ebből háború lesz. Nem 2021 nyara óta.
Egy potenciális államférfi.
Már 2014 óta borítékolható volt, hogy ebből háború lesz. Nem 2021 nyara óta.
Anyuka?Jól értem, hogy Fürjest zsidózott akinek az apja 44-ben a Ludovika utolsó évfolyamán végzett hadnagy volt?
A kakukktojás a családban.Ő ki volt???
Csodabogár? Az egy buzi !Egy potenciális államférfi.
Erdogannak a választások előtti belpolitikai recska az egész svéd/finn csatlakozás. Verheti a mellét, hogy törökország ilyen meg olyan fontos, meg ő maga mekkora Jani.Hogy mi?
Ne marháskodj már!
A törökök szerinted ezzel mit nyernének? Pláne úgy, hogy mi már az elején kijelentettük, hogy beszavazzuk mindkét országot.
Teljesen egyértelmű, hogy csak azért csinálják ezt orbánék, hogy nyomast gyakoroljanak az EU-s pénzek visszatartása miatt.
Mi nem kérünk olyat, hogy esetleg Svédországba menekült politikai menedékjoggal rendelkező embereket adjanak ki nekünk.
Én nem gondoltam, hogy ilyen direkt módon nekimegyünk a svédeknek, mint ahogy Orbán Balázs tette, és korábban azt gondoltam, hogy mindig csak egy kicsivel korábban, de a törököket megelőzve, de ratifikáljuk a belépést.
Ezek után viszont az is felmerült bennem, hogy pl. a 3 magasrangú svédtől esetleg finoman megkérjük, hogy a NATO csatlakozásért cserébe gondolja már át, hogy miket nyilatkozott!
![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu

Ilyenkor hol a tolerancia?Na majd egy komcsi mondja meg, hogy mit csináljunk.

Porhintés,és bűbáj az egész.Már az is elég lett volna, ha a jelenlegi törvényeket végrehajtják és érvényt szereznek a meglévő jogszabályoknak!
Ehelyett jön egy újabb "nemzeti média-gumicsont" a társadalomnak!![]()
![]()
Értem én, hogy ez a klasszikus "Cirkusz"(-t + kenyeret!) mutatvány is kell, na de még mindig elég CSAK EZ ???
"Munka" ? ...esetleg? ...talán?
Az is kellene a külföldnek szóló látszat mellé végre:
Jajj: Lehet, hogy nem is kifelé szól a "Látszat", hanem Nekünk??? Neee...
- közbiztonság,
- cigány-kérdés,
- oktatás(hozzáadott érték növelés)=> fellépni végre az "összeszerelő-tartomány" szintről(!!!), vagy valójában ez nem is fontos, elég a látszat???,
- valós haderőfejlesztés a jelenlegi látszati helyett,
- és még 2-3 tucat hasonló...
.
De!
.
.

Ez nem így működik. A svédekkel érvényes szerződésünk van. Ha megszegik, az hatalmas presztizsveszteség lenne számukra. Ezt nem engedhetik meg maguknak: nem állnak olyan jól a Gripenek értékesítésével, sőt, mostanában nem igazán megy a biznisz! Ha ezt tennék, sok időre elásnák magukat nemzetközi szinten, egy ilyen lépés után nem sokan állnának velük szóba.Emlékeztetőül - a svédek tartják a levegőben az egész magyar merevszárnyú légierőt. Ha náluk nagyon kihúzzák a gyufát, akkor záros időn belül itt nem lesz itt még egy század gripen, sőt gripen reptetés, Meteor, meg ilyenek sem, és lehet menni gazdihoz szuhojt tarhálni, (lol) vagy a törökhöz bayraktart.
Ez nem így működik. A svédekkel érvényes szerződésünk van. Ha megszegik, az hatalmas presztizsveszteség lenne számukra. Ezt nem engedhetik meg maguknak: nem állnak olyan jól a Gripenek értékesítésével, sőt, mostanában nem igazán megy a biznisz! Ha ezt tennék, sok időre elásnák magukat nemzetközi szinten, egy ilyen lépés után nem sokan állnának velük szóba.
--, és ezért egy titkos megállapodásban azt kérték a "semleges" Svédországtól, hogy akkor adjanak folyamatos/napra-kész tájékoztatást az orosz atom-tengókról, és "majd" a III. V-h esetén "fogják le" az orosz stratégiai bombázókat, + egyéb nem nyilvánosságra hozott feladatok a "semleges" Svédországnak ...

Hogy muszáj legyen a 2 EU-s tagországnak egy kis önvizsgálatot tartaniuk abban, hogy hogyan viselkedtek velünk szemben az EU-ban.Ma megszavazták a finn csatlakozást. Akkor szerinted ez miért tartott 8 hónapig? Mi értelme volt eddig halogatni?
Most akkor a vak is látja, vagy te sem tudod eldönteni? Vagy te sem látod?A vak is látja, hogy ez színtisztán vagy erdo, vagy putyin seggének nyalása volt csak -

Szerinted kinek kell kihez igazodnia?Azt viszont nem tudja senki, meg úgy néz ki nem is gondolta át, hogy csatlakozás után erre a bohóckodásra a svédek meg finnek mit fognak válaszolni - illetve a szövetség úgy általában mit fog reagálni arra, hogy két szarrágó össze-vissza hazudozva zsarol tagjelölteket a kollektív biztonságukkal játszadozva.
Lássuk csak:
- migració
- gyerek védelmi törvény
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..