Nos lattunk mar ilyen videót, BRDM2 a porekocsin, kb fel eve volt. Aztan a fronton meg megse lattunk azota sem egyet se. Kozben meg leszalitottak Kenyanak(?) vagy kinek kb 50 db-ot, plusz ugyanannyi Kamazt, meg par honapja en linkeltem be.És megy az újabb erősítés a frontra. BRDM-2-esek.
Szoval eleg felrevezetok tudnak lenni ez a vonatozos videok. Oroszorszag a mi agyunkkal felfoghatatlanul nagy, azt meg felfogjuk hogy mekkora az EU, azt hisszuk ra az Europa, pedig Europa fele is Ukrajnabol es Oroszorszagbol all. Az Eu csak egy kis szeglet, felszigetecske Oroszorszaghoz viszonyitva. Most akkor visszaterve a szerelvenyekre, azok mennek valahol Oroszorszagban valahová. Kozben el szokas felejteni hogy letezik orosz hadiipar is, ami exportal, bar tavaly epp kevesebbet mint szokott.
Egyebkent a multkor valakik T 34-es vonatos videokkal is jottek. Lehet trollkodtak mar az oroszok.
Szerintem mindegy az hogy ott Oroszorszagban mi van a szerelvenyen, azt kell figyelni mi mozog, jelenik meg a fronton.
Ott Vlagyivosztok felett lattak egy varosban T 54/55 szerelvenyt is, lett is belole szenzacio. Abban a pici varosban es a par km-es kornyeken tobb bazis, repter, raktar, laktanya van mint amennyi az egesz Honvedsegunknek itthon.
Eddig ugy tudtuk T 54/55 is mind szet lett vagva mar, aztan meg megsem.
Tiz eve Isz 3 tankok tuntek el egy elfelejtett lerakatbol ott a tavol keleti reszen. Szerintem tok mindegy mit latunk a vonatokon, azt nezzuk mi mozog a fronton.
Mirage 2000, nos ereztem en hogy nem lesz ott F 16, pont az lett eljatszva mint az Abrams, es Leo idejen.