Hát de baszki: csokoládét /és sebesültet, már amennyire/ hátra nem hagyunk!
Hát de baszki: csokoládét /és sebesültet, már amennyire/ hátra nem hagyunk!
A csoki felrobbant a sebesülteket evakuáltuk.Hát de baszki: csokoládét /és sebesültet, már amennyire/ hátra nem hagyunk!
Én teljes mértékben meg vagyok győződve róla, hogy maradt hátra megmenthető csokoládé-áldozat.A csoki felrobbant a sebesülteket evakuáltuk.

A sebesülteket semmiképpen,mert a felrobbant eperkrémes csoki beterítette őket és a ruhákon levő maradékot simán le lehet kaparni,csomagolni,és eladni,aminek az árából még több csokit lehet venni.Én teljes mértékben meg vagyok győződve róla, hogy maradt hátra megmenthető csokoládé-áldozat.
De valószínűleg már rég elfolyt a tölteléke... nincs mit tenni
A sebesülteket kellett volna inkább hátra hagyni.
A sebesülteket semmiképpen,mert a felrobbant eperkrémes csoki beterítette őket és a ruhákon levő maradékot simán le lehet kaparni,csomagolni,és eladni,aminek az árából még több csokit lehet venni.

Mia a fene ez egy Kalifa inzultálás snickersel ! LOL![]()
Ja. Mondjuk az durva, amikor a csoki beterít![]()
VPN-ről nekem is. Gondolom csak hazait enged."Acces denied "

Ejj, mintha a 2014-2015-ös Azovos videókat látnám hasonló témakörben! Ott elvitték a családfőt, itt nem látni mi lett velük.A videó alatt is jusson eszetekbe, hogy Putyin egy beteg állat.....az USA pedig jcsak egy magasabb szintű jó cél érdekében cselekszik.
oroszhirek.hu
oroszhirek.hu
Azért milyen szakmák vannak! A kis kövér Bidé koordinációs trénere.'The president is the Commander in Chief of the United States Armed Forces, as well as of state militias when they are mobilized. '

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..