[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

90%-nál full IK. 99 mandátuma van a kormánynak és 90 mandátuma az ellenzéknek.
Nem tudom kié az az 1 Liik. mandátum de ő dönt. Max. 1 fős többség lesz vagy a kereszténydemokraták becsicskulnakn és beállnak a balosok közé.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
És a győztes párt vezetője az a Petteri Orpo, aki anno a Fidesz kizárását kezdeményezte a Néppártból. Ez a "konzervatív" Finn Nemzeti Szövetség. Éljen a nemzetek Európája? Lehet sokkal jobban járt volna a magyar kormány ha a csajszi marad...

És a győztes párt vezetője az a Petteri Orpo, aki anno a Fidesz kizárását kezdeményezte a Néppártból. Ez a "konzervatív" Finn Nemzeti Szövetség. Éljen a nemzetek Európája? Lehet sokkal jobban járt volna a magyar kormány ha a csajszi marad...
Dehogy. Az egy dilettáns médiapicsa volt.
Egyébként nem a libsi konzervekre gondoltam, hogy nyernek, hanem a fekete színnel jelölt Igazi Finnekre.(ez a párt neve, nem minősítem őket)

De érdekesen megtört 90% fölötti feldolgozottságnál a trend.
40%-os feldolgozottságtól követtem és 90%-ig szépen süllyedt a szoci csajszi és a néppárt, míg a radikáljobb emelkedett.
Az utolsó 10%-nál trendforduló volt Erős a gyanúm, hogy itt levél, e-mail vagy átjelentkező szavazók szavazólapjait dolgozták fel. A szokásos kis kiigazítás. ;)

De egyébként a végeredmény szempontjából mindegy.

Trotty....
7 év! Ennyi idő alatt egy sikertelen osztràk festő átvette a hatalmat és felkészûlt egy világhàborúra.:)

Az lehet, de amit a minisztereid szoktak nyitalkozni, vagy a titkosszolgálatotok vagy az általad annyira kedvelt ukrán propi, na hozzuk képest egy géniusz.
Ukrán propi?utálom az összes ukránt. Amúgy melyik miniszteremre gondolsz,mert épp kormány átalakítás előtt állok,és ha nevesíted,akkor kirúgom.

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer