Remélhetőleg addig még megérkeznek a Rafelek. Ami állitólag már biztosra vehető, csak még nincs hivatalos bejelentés.Azért az utóbbi pár évben szép számmal gyártottak le a Milos -2 ből és ahogy látom saját fejlesztésű toronnyal (részbeni)
Korábban írtam (évekkel ezelőtt) hogy a sok toldozgatás,foltozkodás,old meg okosban elv előbb vagy utóbb kiforja magát.
Ui: kérdés hogy a Mig-29 et meddig fogják tudni a levegőben tartani alkatrész szempontjából?
És ha jól számolom, akkor 4 db az Allied Force-ot túlélt "öreg" 29-esekből.
Kelével beszélek épp, csak 29-esből 12 darab szállt ma fel Batajnicában.
Szeritnem ez a kép volt a legmenőbb:
Ilyen vagány sorakozót még nem láttam soha!
Ha az ember egy kicsit tüzetesebben megnézi pl a jobb felső képet akkor látja , hogy azon a képen az első sorban látható önjáró lövegek teszik ki a komoly modern fegyverzet 99,999 %-tIlyen vagány sorakozót még nem láttam soha!
Viszont számoljátok már meg az egyes eszközök számát a képeken! Ezek nem őrületes mennyiségek, csak így együtt mégiscsak fullosan mutatnak.
Persze ők máshogy álltak a hadseregükhöz és hadiiparukhoz már a 2000-es években is, így vannak eszközeik, jórészt saját gyártmányaik, előbb mint nekünk.
Azért nem kell túlozni, 18 db Norat rendszeresítettek eddig.Ha az ember egy kicsit tüzetesebben megnézi pl a jobb felső képet akkor látja , hogy azon a képen az első sorban látható önjáró lövegek teszik ki a komoly modern fegyverzet 99,999 %-t
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..