[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Negyed órája ezen röhögök, baszdmeg ennyire nem lehetnek hülyék, de csak sikerült :D :D

Most hallottam, hogy mivel a Fuhrer a jobb oldalon hordta a szerszamot ezert 2024-tol Ausztriaban a szuletesnapjan mindenki a bal oldalra kell rakja. Ellenorizni is fogjak! Tovabba mindenkit megkernek, hogy ha eletvitele es kenyelme engedi, akkor innentol a tovabbiakban amugy is a bal oldalra rakja.

1CZu.gif

Most hallottam, hogy mivel a Fuhrer a jobb oldalon hordta a szerszamot ezert 2024-tol Ausztriaban a szuletesnapjan mindenki a bal oldalra kell rakja. Ellenorizni is fogjak! Tovabba mindenkit megkernek, hogy ha eletvitele es kenyelme engedi, akkor innentol a tovabbiakban amugy is a bal oldalra rakja.

1CZu.gif
Kardnak, csatnak, ...nak baloldalt a helye!

JELENTÉS: A német Bundeswehr szinte teljesen le van fegyverezve, a lőszerraktárak csak egy-két napos harcot fedeznének súlyos konfliktus esetén

Európai értékek Lettországból .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Dühítő
Reactions: jurgenbauer
Európai értékek Lettországból .
Ez azért nem a világ vége, nem kell mindenen rettegni, szignálozni. Nekem is van BOY pólóm... aztán mégse akarok kisebbségeket kiirtani.

• Tetszik
Reactions: SilvioD and Flamand
Napi agyhalál...

Úgy látszik pozítiv vége lett

Napi agyhalál...

Mondjuk a mentő-folyosót középen üresen kéne hagyni és akkor nem lenne problem...

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby and zeal
Napi agyhalál...

Pont ide való.

Meglepődnék, ha igaz lenne ez a britekről, de jó hülyén néz ki. Mondjuk, Afganisztánból a mieink profi módon hozták haza a népeket.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Friss Eurostat adatok.
A GDP számértékek helyett - melyek megbízhatóságáról és értékeléséről itt is volt vita - én a tendenciákra hívom fel a figyelmet.
É-/Ny-Európa esik (kivételek vannak). Így fogjuk majd utolérni Ausztriát, nem a villámgyors növekedésünkkel.
Régóta várom már a hasonló adatokat és elemzéseket, melyeknek eddig is voltak jelei, de bájos csend vette körbe őket az MSM-ban.
Az okokról lehet vitázni, akár késhegyig menően. Véleményem nekem is van, de én örülnék ha

Sir Higgins

tartana egy megnyitót.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UzMmI3YWIyNGFiZjRhZTg4N2VjN2I5ZTNhYjM0NTY2.jpg

• Tetszik
Reactions: SilvioD
Friss Eurostat adatok.
A GDP számértékek helyett - melyek megbízhatóságáról és értékeléséről itt is volt vita - én a tendenciákra hívom fel a figyelmet.
É-/Ny-Európa esik (kivételek vannak). Így fogjuk majd utolérni Ausztriát, nem a villámgyors növekedésünkkel.
Régóta várom már a hasonló adatokat és elemzéseket, melyeknek eddig is voltak jelei, de bájos csend vette körbe őket az MSM-ban.
Az okokról lehet vitázni, akár késhegyig menően. Véleményem nekem is van, de én örülnék ha

Sir Higgins

tartana egy megnyitót.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UzMmI3YWIyNGFiZjRhZTg4N2VjN2I5ZTNhYjM0NTY2.jpg

61%-nyi lemaradásban voltunk és ez lett 6 év alatt 48% lett.

Két erősen kiugró szám van a térségből. Szlovákia, aki valszeg az eurót nyögi és Románia pozitívban, de én azt gyanítom ott a kivándorlás sokat dobott az egy főre jutó adatokon.

Friss Eurostat adatok.

Sir Higgins

tartana egy megnyitót.

Egyébként nem kell mindig a GDP-t nézni, ebben a rangsorban pl. vezetünk.