[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 740
26 346
113
Negyed órája ezen röhögök, baszdmeg ennyire nem lehetnek hülyék, de csak sikerült :D :D

Most hallottam, hogy mivel a Fuhrer a jobb oldalon hordta a szerszamot ezert 2024-tol Ausztriaban a szuletesnapjan mindenki a bal oldalra kell rakja. Ellenorizni is fogjak! Tovabba mindenkit megkernek, hogy ha eletvitele es kenyelme engedi, akkor innentol a tovabbiakban amugy is a bal oldalra rakja.

1CZu.gif

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 039
33 661
113
Most hallottam, hogy mivel a Fuhrer a jobb oldalon hordta a szerszamot ezert 2024-tol Ausztriaban a szuletesnapjan mindenki a bal oldalra kell rakja. Ellenorizni is fogjak! Tovabba mindenkit megkernek, hogy ha eletvitele es kenyelme engedi, akkor innentol a tovabbiakban amugy is a bal oldalra rakja.

1CZu.gif
Kardnak, csatnak, ...nak baloldalt a helye!

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 192
40 669
113
JELENTÉS: A német Bundeswehr szinte teljesen le van fegyverezve, a lőszerraktárak csak egy-két napos harcot fedeznének súlyos konfliktus esetén

laci74

Well-Known Member
2015. december 26.
1 518
15 074
113
Európai értékek Lettországból .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Dühítő
Reactions: jurgenbauer

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 583
20 986
113
Európai értékek Lettországból .
Ez azért nem a világ vége, nem kell mindenen rettegni, szignálozni. Nekem is van BOY pólóm... aztán mégse akarok kisebbségeket kiirtani.

• Tetszik
Reactions: SilvioD and Flamand
T

Törölt tag

Guest
Napi agyhalál...

Úgy látszik pozítiv vége lett

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 345
113
Napi agyhalál...

Mondjuk a mentő-folyosót középen üresen kéne hagyni és akkor nem lenne problem...

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby and zeal

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 488
59 044
113
Napi agyhalál...

Pont ide való.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Meglepődnék, ha igaz lenne ez a britekről, de jó hülyén néz ki. Mondjuk, Afganisztánból a mieink profi módon hozták haza a népeket.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 803
22 911
113
Friss Eurostat adatok.
A GDP számértékek helyett - melyek megbízhatóságáról és értékeléséről itt is volt vita - én a tendenciákra hívom fel a figyelmet.
É-/Ny-Európa esik (kivételek vannak). Így fogjuk majd utolérni Ausztriát, nem a villámgyors növekedésünkkel.
Régóta várom már a hasonló adatokat és elemzéseket, melyeknek eddig is voltak jelei, de bájos csend vette körbe őket az MSM-ban.
Az okokról lehet vitázni, akár késhegyig menően. Véleményem nekem is van, de én örülnék ha

Sir Higgins

tartana egy megnyitót.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UzMmI3YWIyNGFiZjRhZTg4N2VjN2I5ZTNhYjM0NTY2.jpg

• Tetszik
Reactions: SilvioD

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 034
99 518
113
Friss Eurostat adatok.
A GDP számértékek helyett - melyek megbízhatóságáról és értékeléséről itt is volt vita - én a tendenciákra hívom fel a figyelmet.
É-/Ny-Európa esik (kivételek vannak). Így fogjuk majd utolérni Ausztriát, nem a villámgyors növekedésünkkel.
Régóta várom már a hasonló adatokat és elemzéseket, melyeknek eddig is voltak jelei, de bájos csend vette körbe őket az MSM-ban.
Az okokról lehet vitázni, akár késhegyig menően. Véleményem nekem is van, de én örülnék ha

Sir Higgins

tartana egy megnyitót.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UzMmI3YWIyNGFiZjRhZTg4N2VjN2I5ZTNhYjM0NTY2.jpg

61%-nyi lemaradásban voltunk és ez lett 6 év alatt 48% lett.

Két erősen kiugró szám van a térségből. Szlovákia, aki valszeg az eurót nyögi és Románia pozitívban, de én azt gyanítom ott a kivándorlás sokat dobott az egy főre jutó adatokon.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 034
99 518
113
Friss Eurostat adatok.

Sir Higgins

tartana egy megnyitót.

Egyébként nem kell mindig a GDP-t nézni, ebben a rangsorban pl. vezetünk.