Humor

342344964_619402746358906_5927822493816923628_n.jpg

A pápalátogatás alkalmával Ferenc pápa és Orbán Viktor együtt sétálnak a Duna partján. Jön egy hirtelen szélroham, és lesodorja a pápa fejéről a fehér kipát a Dunába. Ferenc pápa kissé elkeseredve néz, de Orbán Viktor csak elmosolyodik, és víz felszínén sétálva odamegy a fehér kipához, felveszi, kisétál a Duna felszínén és előzékenyen odanyújtja a pápának. A pápa döbbenten nézi, majd elmondja hogy most már érti a miniszterelnök sokadik 2/3-os győzelmét és milyen szerencsés Magyarország, hogy ilyen miniszterelnöke van. Másnap az esetet a következő főcímmel kommentálja a Telex/444/Diétás Magyar Múzsa: "Orbán nem tud úszni!

Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni , hogy ezen a fórumon hány embernek ugritt be ez a verzió! ;)
Ő egy masfajta stripperre gondolt....remélem! :cool:
Nyilván én meg nem direkt tettem be pont ilyet :d
Meg a gugli nem ad ki semmi értelmeset a stripper+cake+gif -re, de még a call girl-re se :D

Kattints a képre, ha nem indul magától.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2da8f6cb9568adc9c8b183623ca092bb.gif

giphy.gif

Anulu Viktor

Ennyire futja abból a híres ellenzéki humorból? :) Megnézném a belpesti galeriket, h hányszor verné fejbe magát, mire egy valamire való (kettes alá) "rittyentés" összejönne. Árpi...amúgy neked menne?