Haditechnikai makettek

339020882_243771034773760_7414590525215772128_n.png
339056581_1168110080529235_2803266248290831083_n.png

A strykeshield nyílásait sajnos nem tudtuk megcsinálni. Nem tudtuk módosítani azt a részt az eredeti fájlokban.

Milyen méretarányban lesz?
1:1-ben is lesz :D ...filmiparba tolja a haver hálivúdnak (vaják, halo, tronok harca, barbárok, dűne, terminator stb.) forgatnak a fél bolygón van vagy 30 darab 3D nyomtatojuk chitubox pro verzioval nyomják és most csinálja az új élien filmet (brutal jo lesz) aztan valahogy "kiguglizta" őt az "erem" is :D

Most néztem meg a barátom munkáit. Elég jó lesz! :) nekem legalábbis nagyon tetszett! A lynx is elég jól össze lett rakva (az 51 meg még titok :) ) a DARPA szerű, álcázóval felszerelt"robotkutyák", amelyek kijönnek belőle bmeg (és meglepően mozgékonyak, gyorsak) ráadásul az új Brennel a hátukon...hát, ha kell segítség egy kereszttűzbe került kimentéshez vagy épületharcászathoz egy ilyen autonom rendszer elég hatékony lesz... gyilkos kis alattomos, önjáró "dögök" elég parás.

• Szomorú
Reactions: Pogány
Most néztem meg a barátom munkáit. Elég jó lesz! :) nekem legalábbis nagyon tetszett! A lynx is elég jól össze lett rakva (az 51 meg még titok :) ) a DARPA szerű, álcázóval felszerelt"robotkutyák" amelyek kijönnek belőle bmeg (és meglepően mozgékonyak, gyorsak) ráadásul az új Brennel a hátukon...hát, ha kell segítség egy kereszttüzebe került kimentéshez vagy épületharcászathoz egy ilyen autonom rendszer elég hatékony lesz... gyilkos kis alattomos, önjáró "dögök" elég parás
Nem keveredett össze az stl file valami filmes cuccal?

• Tetszik
Reactions: honved