Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó az. Sok profi 3d modellező örülne ha ilyen munkát adna ki a kezei közül.Tökéletes sajnos nem lesz, mert haverom nem 3D artyst de szerintem kihoztuk a maximumot
Milyen formátumban van? Ha át tudjátok konvertálni .obj vagy .3ds-re akkor lehet tudnék segíteni, bár nem ígérem, mert sok időm nincs.A strykeshield nyílásait sajnos nem tudtuk megcsinálni. Nem tudtuk módosítani azt a részt az eredeti fájlokban.
Mi volt a probléma? Én szívesen elmókolnék vele.A strykeshield nyílásait sajnos nem tudtuk megcsinálni. Nem tudtuk módosítani azt a részt az eredeti fájlokban.
Nagyon jó lett.Tökéletes sajnos nem lesz, mert haverom nem 3D artyst de szerintem kihoztuk a maximumot
Nagyon jó lett.
Esetleg el lehet kérni a rajzot?
Ugyan semmi közöm hozzá, de én vagyok a 16. alvállalkozó, 100.000Ft a a rajz ára és természetesen nálam kell fizetni.Az SSBN-ek maguk az elrettentés, nagyon is gyakorlati jelentőségük van!
Hiután lement a projekt elküldhetné neked a fájlt stl. formátumban, te pedig megoszthatnád velünk.Asszem fel kell hivnom a haveromat aki csinálja majd a Bálnába lévő RM kiállításra a 3D nyomtatott lynxek modelljeit/makettjeit a fejeseknek, hogy már eggyel kevesebbet csináljon![]()
Milyen méretarányban lesz?Asszem fel kell hivnom a haveromat aki csinálja majd a Bálnába lévő RM kiállításra a 3D nyomtatott lynxek modelljeit/makettjeit a fejeseknek, hogy már eggyel kevesebbet csináljon![]()
1:1-ben is leszMilyen méretarányban lesz?
? Tudomasom szerint az egy ~$10 slicer app, azzal ketlem, hogy komolyat terveznenek... alapvetoen a printer nyelvere forditja a modellt, meg allitgathatsz rajta stb, de nagyon messze van egy igazi szofisztikalt 3D apptol... vagy ez valami forradalmian uj verzio?chitubox pro verzioval nyomják
Megírtam privátban!? Tudomasom szerint az egy ~$10 slicer app, azzal ketlem, hogy komolyat terveznenek... alapvetoen a printer nyelvere forditja a modellt, meg allitgathatsz rajta stb, de nagyon messze van egy igazi szofisztikalt 3D apptol... vagy ez valami forradalmian uj verzio?
Nem keveredett össze az stl file valami filmes cuccal?Most néztem meg a barátom munkáit. Elég jó lesz!nekem legalábbis nagyon tetszett! A lynx is elég jól össze lett rakva (az 51 meg még titok
) a DARPA szerű, álcázóval felszerelt"robotkutyák" amelyek kijönnek belőle bmeg (és meglepően mozgékonyak, gyorsak) ráadásul az új Brennel a hátukon...hát, ha kell segítség egy kereszttüzebe került kimentéshez vagy épületharcászathoz egy ilyen autonom rendszer elég hatékony lesz... gyilkos kis alattomos, önjáró "dögök" elég parás
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..