[HUN] Védelempolitika

Status
Not open for further replies.
Ez akkor férne bele, hogy ha nem robogna a világ a 3. világháború felé nagy sebességgel. Most több mint kellemetlen...
Hát.

Ha így is van azt a nyugat mèg nem vette èszre.
Sem az országok sem a hadiiparuk ami gyökkettővel termel.

Lengyelországon kívűl senki nem pörgette föl úgy igazán a beszerzèseit.

A nyögvenyelősen hadakozó orosz haderő ránèzèsre akkora fèlelmet nem keltett nyugaton.

Szerinted. De te is kóros optimizmusban és alkalmi valóságtagadásban szenvedsz.

Ez akkor férne bele, hogy ha nem robogna a világ a 3. világháború felé nagy sebességgel. Most több mint kellemetlen...
Elég nagy blődség harmadik világháborúról meg atom háborúról beszélni....Sose értettem

• Tetszik
Reactions: Catles
Hát.

Ha így is van azt a nyugat mèg nem vette èszre.
Sem az országok sem a hadiiparuk ami gyökkettővel termel.

Lengyelországon kívűl senki nem pörgette föl úgy igazán a beszerzèseit.

A nyögvenyelősen hadakozó orosz haderő ránèzèsre akkora fèlelmet nem keltett nyugaton.

Most azért, mert egy Gödöllő méretű városért harcolnak kb fél éve?

Csak Európa nem vette észre, az USA pedig továbbra is hirdeti minden politkai, gazdasági szinten a "Pax Americana"-t. Európa max mellékszereplője és elszenvedője lehet bárminek is, ami a következő évtizedekben várni fog ránk.

Hát kérem katonai erő nélkül, a gazdasági erő, nem túl erős érv egy konfliktushelyzetben. Mit is mondott Sztálin, amikor a Vatikánnal való kapcsolat rendezését említették neki. "Hány hadosztálya van a pápának ?"

Továbbra is 2030-ra számolta mindenki. Ezért is lett ekkora a pofáraesés.
(Jóó tudom te memmontad :D :p)
2014.-ben ki lett robbantva a konfliktus.
2014-2015-ös a Minszki egyezmények, amik nem lettek betartva.
Sőt, elég nagyon valószínűséggel NATO tagországok szolgálatai részt vettek -de minimum jó információkkal rendelkeztek a folyamatról- a maidan megszervezésében, tehát még 2014-es kirobbanás sem érhette váratlanul.
Hogy lehetett ebből 2030-ra számolni?

Magyarán végig lett nézve egy folyamat, amit nem tudtak értelmezni és nem tudták felírni a lehetséges scenáriókat 8-10 év alatt? Érdekes.
Mint ahogy az is, hogy hadiiparilag nem tudták lekövetni a folyamatot, akár itthon, akár európai szinten -holott már a Líbiai fiaskó is elég egyértelmű jel volt, hogy valami nagyon el van csesződve.

De hisz jön a ww3. :eek:

Faszomat.

Most mi van akkor?
Nincsen itt semmi látnivaló a ww3 jön, de a nyugatiak basznak majd részt venni benne úgy gondolják ezt mint a történelemben eddig is itt megvívják kelet eu véren ők meg biztatgatnak. Nem ismerős? És rohadtul nem tetszik nekik a hozzáállásunk, hogy mi nem akarjuk ezt a szerepet játszani.
Írtam már többször is szerintem ezért sem kapkodunk mint a németek. Mutogatjuk majd hogy kérem szépen nincs még itt nincs elég katona rájuk nincs még harceljárás kidolgozva rájuk stb stb kifogás kifogás. Menjenek a románok meg a lengyelek akik földet akarnak szerezni, mi meg drukkolunk ahogy a nyugatiak szokták.

Nincsen itt semmi látnivaló a ww3 jön, de a nyugatiak basznak majd részt venni benne úgy gondolják ezt mint a történelemben eddig is itt megvívják kelet eu véren ők meg biztatgatnak. Nem ismerős? És rohadtul nem tetszik nekik a hozzáállásunk, hogy mi nem akarjuk ezt a szerepet játszani.
Írtam már többször is szerintem ezért sem kapkodunk mint a németek. Mutogatjuk majd hogy kérem szépen nincs még itt nincs elég katona rájuk nincs még harceljárás kidolgozva rájuk stb stb kifogás kifogás. Menjenek a románok meg a lengyelek akik földet akarnak szerezni, mi meg drukkolunk ahogy a nyugatiak szokták.
Ez a szomszédos ország esetében sem érdekelte tulságosan őket, illetve megtalálták a megoldást, hogy képzést adnak, technikát adnak -olyat amilyet- aztán lehet menni a bahmuti darálóba. Ha meg így lenne, akkor meg legalább legyen normális technika és haderő, ne szedett vedett szir-szar, meg gyorstalpaló kiképzés.

Szóval a ww3-t 5-6 ország fogja vívni. :D

A románok kikkel lesznek?:D
Az elejèn, ès a vègèn?

mond már el kérlek ki az oroszlán és a hiéna, mert ha azt mondod hogy a román oroszlán vagy hiéna azon visítva fogok röhögni! :D :rolleyes:
Mièrt ővelük kellene haborúznunk? :cool:

Orosz/ukrán.

Mindkettő az ellensègünk, elèrtük a nagy stratègiai nyugalomban.

Ja meg a teljes nyugat.

Válogathatsz belőlük oroszlánt meg hiènát.

Tudod ww3 amiről vízionálsz.

Azzal a 3-4000 harcolónkal, nem lèzető technikánkal minek tudnánk ellenálni.:rolleyes:

Főleg ha senki nem segít mert akkora stratègiai nyugalomban vagyunk.:D

De ne kapkodjunk.

Ráèrünk.:D

Ha megmondjuk, hogy mi nem akarunk rèsztvenni akkor nem kell.:D:D:D

Ja ez így ment mindíg.

Azèrt a szankciók megszavazta/ukrán katonák kèpezve/fegyverek az országon átengedve, ha nem is egyenesen ukránba.:D

De mi bèke pártján állunk. :D

Status
Not open for further replies.