A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ennek a robotkutyának egyébként mi haszna tud lenni?
Most komolyan, ő fog majd lövöldözni a scorpionnal?
És akkor doktrínálisan, meg biztonságilag, meg anyagilag, meg gatyátlanul mégis mi vele az elképzelés?
Semmi. Ez a mese része.
Főleg hogy az a kutya dupla ekkora a való életben mint a nyomtatott.

Semmi. Ez a mese része.
Főleg hogy az a kutya dupla ekkora a való életben mint a nyomtatott.
Jaja, ebben a 2 éves cikkben van kép is róla, ha ő akar az lenni.
Robotics-L-3_Rheinmetall-e1637836808578.jpg

Ennek a robotkutyának egyébként mi haszna tud lenni?
Most komolyan, ő fog majd lövöldözni a scorpionnal?
És akkor doktrínálisan, meg biztonságilag, meg anyagilag, meg gatyátlanul mégis mi vele az elképzelés?
Nézd! Fürge, jobban lát mint bárki éjjel is nappal is alig látod meg, nehéz célpont mert térdig érnek és tényleg a tesztpályán elég gyorsan mozogtak, ha valakinek kell segítség mert ellenséges tűzbe került (vagy gyógyszer, munició)...papíron.

Valóságban viszont a választ (én tudom amúgy és láttam is) megtalálhatod Krisss hozzászólásaiban. Elég kemény, hogy Krisss nem tudta/látta ezeket az eszközöket, de pont úgy van minden ahogy gondolja!! Tényleg (!) érdemes figyelni rá, még, ha kegyetlenül keserű kijózanító is néha :D Olyan volt Krisss meg Pöcshuszár és Terminator és Cirqule, Pogány is mint Morpheus a Matrixban: ha a propagandát választod a youtubeon vagy facen megteheted mehetsz és megoszthatod Harckocsi videóit retardáltkodva a románoknak egymás nyomorán röhögve, de ha ide jössz és figyelsz azzal megkapod a másik pirulát akkor pedig Isten hozott a kibaszott magyar valoságban a honvedségnél!

/De az álmot sok fiataltól nem vehetjük el, akik majd odamennek és rácsodálkoznak legyen az egy RM csúcstechnikának vélt (!) vagy akár egy filmiparos által kitalált nyomtatott cucc egy olcsó kínai roboton ami alacsony töltöttségnél úgy esik pofára hogy kb. fél óráig röhögsz./

Nézd! Fürge, jobban lát mint bárki éjjel is nappal is alig látod meg, nehéz célpont mert térdig érnek és tényleg a tesztpályán elég gyorsan mozogtak, ha valakinek kell segítség mert ellenséges tűzbe került (vagy gyógyszer, munició)...papíron.

Valóságban viszont a választ (én tudom amúgy és láttam is) megtalálhatod Krisss hozzászólásaiban. Elég kemény, hogy Krisss nem tudta/látta ezeket az eszközöket, de pont úgy van minden ahogy gondolja!! Tényleg (!) érdemes figyelni rá, még, ha kegyetlenül keserű kijózanító is néha :D Olyan volt Krisss meg Pöcshuszár és Terminator és Cirqule, Pogány is mint Morpheus a Matrixban: ha a propagandát választod a youtubeon vagy facen megteheted mehetsz és megoszthatod Harckocsi videóit retardáltkodva a románoknak egymás nyomorán röhögve, de ha ide jössz és figyelsz azzal megkapod a másik pirulát akkor pedig Isten hozott a kibaszott magyar valoságban a honvedségnél!

/De az álmot sok fiataltól nem vehetjük el, akik majd odamennek és rácsodálkoznak legyen az egy RM csúcstechnikának vélt (!) vagy akár egy filmiparos által kitalált nyomtatott cucc egy olcsó kínai roboton ami alacsony töltöttségnél úgy esik pofára hogy kb. fél óráig röhögsz./
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Vipera kapitány

Láttam ezt az eszközt. Fel is rúgtam amikor kipróbálhattuk. Aszonta a srác minden.pozícióból fel tud kelni.

Meglepő módon kepesztetett csak mint a hátára fordult cserebogár.

Kérdés: miért kell a gagyiról elkezdeni magát a hordozó eszközt fejlesztgetni, amikor tök menő
cuccok vannak már készen?

Nevesül Boston-nak az Atlas-a

Aztán majd találkoznak a bőr tártáskával.
És mikor meglátja a rohamlövész:
"Gyárá ide! ...Csöpi! Na!... gyáre no!Mi van nálad Csöpike :) mutassad csak!"

Észreveszi a tártáskát:
"Neeem mész vissza! Neeem mész haza! Takarodsz! Rossz kutya! ...Taaakaaarodj!"

És még alá is soroz egyett! Vagy eldob egy kézigránátot: "Hozzad vissza Csöpike! ...Szaladjál...a k.rvaanyádat!"

Kérdés: miért kell a gagyiról elkezdeni magát a hordozó eszközt fejlesztgetni, amikor tök menő
cuccok vannak már készen?

Nevesül Boston-nak az Atlas-a
Konkrétan a Boston kutyájat mindenki is megvette.

Konkrétan a Boston kutyájat mindenki is megvette.
Azt elvileg nem lehet olyan könnyen felborítani, úgy hallottam :)
Egyébként kötelező kutyának lenni, az Atlas nem járható út?
Azt is lehet fel lehet borítani mondjuk, de lehet hogy akkorát lecsűr ha megpróbálod, hogy
leülsz átgondolni :D

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Azt elvileg nem lehet olyan könnyen felborítani, úgy hallottam :)
Egyébként kötelező kutyának lenni, az Atlas nem járható út?
Azt is lehet fel lehet borítani mondjuk, de lehet hogy akkorát lecsűr ha megpróbálod, hogy
leülsz átgondolni :D
A kutya pont a stabilitása és mérete miatt lenne jobb kialakítasú.