Nézd! Fürge, jobban lát mint bárki éjjel is nappal is alig látod meg, nehéz célpont mert térdig érnek és tényleg a tesztpályán elég gyorsan mozogtak, ha valakinek kell segítség mert ellenséges tűzbe került (vagy gyógyszer, munició)...papíron.Ennek a robotkutyának egyébként mi haszna tud lenni?
Most komolyan, ő fog majd lövöldözni a scorpionnal?
És akkor doktrínálisan, meg biztonságilag, meg anyagilag, meg gatyátlanul mégis mi vele az elképzelés?
Valóságban viszont a választ (én tudom amúgy és láttam is) megtalálhatod Krisss hozzászólásaiban. Elég kemény, hogy Krisss nem tudta/látta ezeket az eszközöket, de pont úgy van minden ahogy gondolja!! Tényleg (!) érdemes figyelni rá, még, ha kegyetlenül keserű kijózanító is néha Olyan volt Krisss meg Pöcshuszár és Terminator és Cirqule, Pogány is mint Morpheus a Matrixban: ha a propagandát választod a youtubeon vagy facen megteheted mehetsz és megoszthatod Harckocsi videóit retardáltkodva a románoknak egymás nyomorán röhögve, de ha ide jössz és figyelsz azzal megkapod a másik pirulát akkor pedig Isten hozott a kibaszott magyar valoságban a honvedségnél!
/De az álmot sok fiataltól nem vehetjük el, akik majd odamennek és rácsodálkoznak legyen az egy RM csúcstechnikának vélt (!) vagy akár egy filmiparos által kitalált nyomtatott cucc egy olcsó kínai roboton ami alacsony töltöttségnél úgy esik pofára hogy kb. fél óráig röhögsz./