Jó akkor emelem a tétet! Bobo fejét kérném a huszár feje helyére, de a sapka maradjon!

Most más jön, aztán meg elmész Te a...Jó akkor emelem a tétet! Bobo fejét kérném a huszár feje helyére, de a sapka maradjon!![]()

A kutya feje helyén jól mutatna dj Bobó pofázmánya.Jó akkor emelem a tétet! Bobo fejét kérném a huszár feje helyére, de a sapka maradjon!![]()
Elégedj meg azzal, ha bepillanthatsz a jövőbe:@phaidros a huszár vízi pisztollyal Bobó fejére céloz, majd tüzel és ezt full hd-ba mozgóképen!
Ez a perverzióm, minden álmom!Elégedj meg azzal, ha bepillanthatsz a jövőbe:
![]()
Ez csak úgy menő, ha a robotnak beskar páncélja van amúgyElégedj meg azzal, ha bepillanthatsz a jövőbe:
![]()
Elégedj meg azzal, ha bepillanthatsz a jövőbe:
![]()
Cicás cuki kis matricákkal!Ez csak úgy menő, ha a robotnak beskar páncélja van amúgy

Elmúlt a gyereknap, képzeld oda.Ez csak úgy menő, ha a robotnak beskar páncélja van amúgy

Ilyeneket én is tudokTudom, hogy már megátkoztatok hetedíziglen, pedig a legdurvábbakat nem is szoktam megosztani a nagyérdeművel...![]()
Szerintem éppen vontatni készülnek ki a dagonyàból. A képen látszik a vontatókötél...![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Egy Amerikából elszármazott Bradley végső nyughelyére talált a Különleges Katonai műveletekben https://t.me/i20028843/81014t.me

Az AVON katalógusból mit nem lehet rendelni! Eddig csak büdös parfümökről tudtam, de némi önkritikát gyakorolva ezek szerint vegyvédelmi felszerelést is vehetsz ellenük...mik vannak!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..