[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Maga a katonai parádé helyi(moszkvai)idő szerint 10.00h-kor(magyar idő 9.00h) kezdődik.

Idén nem lesz légiparádé.
Fosnak rendesen... Azért milyen ciki már, hogy a világ ún. második legerősebb hadserege nem tarthat rendes katonai parádét a saját fővárosukban? Nem képesek biztosítani a saját biztonságukat? Ilyen a 2. vh. óta nem volt.

Valaki megtudja mondani, hogy a volt SZSZK-k közül, hol tartják még meg a parádét?

Kicsoda @200_zoka ?

FuVZArzWYAEBBVM

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez a csajszi szerintem csak akaratlanul kölcsönzi az arcát ahhoz az accounthoz. Zoka egy a balkánon élő, vélhetően szerb kötődésű egészségügyi dolgozó, volt már kép erről is. Pár hónapja kezdte el Alekszandrovna arcát használni, de vélhetően csak azért, amiért itt a fórumon is többen csajos profilképeket használnak.
Csajszi anno novgorodi erőemelőként kezdte még a 2000-2010-es békeidőkben, csak 2016-ban doppingvádak miatt diszkvalifikálták. Ezt követően még 2019-ig versenyzett, de a fő profillá az addig párhuzamosan a KPRF oldalán (SzKP utódpártja) vitt politizálás vált. Kollegina már 14-ben a DNR-be látogatott, írt pár levelet Kim Dzsung Un-nak is, meghívta Schwarzit a Donbasszba, találkozott Aszad feleségével ésatöbbi. A háború során pedig haditudósító/humanitárius munkát végez egészen aktívan, amit itt lehet követni
Illetve a Pervij Kanalon is van műsora, aminél ha figyelembe vesszük, hogy 2 évvel fiatalabb nálam nem egy rossz teljesítmény.

Továbbá semmi köze nincsen zoka-hoz, utóbbi lényegében ahogy @cirqle is írta, a Donbass Devushka balkáni megfelelője. Csak hát csajok képével mindig több embert lehet elérni és a kolléga is ezt az opciót választotta.

Katonai felszerelések belépése Moszkvába a győzelmi parádé előtt. Élő közvetítés

Az nem lehet!
Kifogytak mindenből, csak gyalogásókat tudnak felvonultatni és katonájuk sincs. Az összes elesett. Biztosan koreai dublőrök vannak helyettük.

Katonai felszerelések belépése Moszkvába a győzelmi parádé előtt. Élő közvetítés
Link az RWA streamhez:

Megjöttek a vendégek, ami feltűnt:
  • Lukasenka elég rossz formában van, öregesen mozog
  • a türkmén elnöknek nagyobb Szent György szalagja volt, mint Putyinnak! :D

(A VIP konvojokat kísérő SUVok milyen gyártmányok?)

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Átfutottam a youtube-ot.
Kb. 800.000 nézőt számoltam az élő csatornákon, (amíg bírtam), köztük az India today 571 és a vietnamiak 8.000 nézőjével! :)
Raktak kamerákat a járművekre is, még a Topol kardántengelyét is láttam! :)

• Tetszik
Reactions: zeal
Na, így közel a végéhez ezek ragadták meg a figyelmemet:
  • sokkal kisebbnek tűnt az esemény, mint tavaly
  • harcjárműből meglepően kevés volt, új holmiból meg annál is kevesebb (biztos minden elfogyott) - mintha láttam volna az új Kamaz MRAPot, Bumerángokat és Jarszokat. Tank csak a felvezető T-34 volt :(
  • elmaradt a légiparádé (ezt tudtuk) gondolom a drónveszély miatt, ugyanakkor nem volt teljes légtérzár, flightradaron legalábbis végig jöttek-mentek utasszállítók Moszkva felett