[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

346064722_204544212390695_8334075638102164779_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
345611538_974631497038792_7062899846950125229_n.jpg

Már holnapra is sok esőt írnak, ezért nem valószínű hogy bármit kinyitnak és a harcjárművekre felmenni sem lehet majd mert csúszós/balesetveszélyes lesz a felület. (De volt már olyan hogy tévedtek az időjósok...)

Jelentem, esik.

Kb. 3 hónap múlva lesz a repülőnap, de hivatalosan még azt sem mondták hogy mikor lesz

Gondolom az idióta titkolózás már megint.

Van/Ki az a Merész, aki összegzi, hogy mennyi jött meg, mennyi csúszással, --+ "bónusz": mennyi áremelkedéssel ??? -- eddig???

...mert ha csak kicsit vagyok gyanakvó realista, akkor itthon, eddig csak a proto mennyiséggel egyező "leszállított" darabokat látok, "érdekes" azonosító-keveredésekkel! :oops:
...gondolom ez ismét csak a véletlenek műve!

Bónusz 2.0: Hasonló értékű, és viszonylag gyenge vásárlói érdekérvényesítésű civil szerződéseket figyelembe véve is --a kötbérekre céloznék :oops: -- kb. csúszásos 2-3 hónaponként kellene kapnunk egy plusz Lynx-et!!!
Én úgy tippelem, hogy 4-5-6 többlet-Lynx körül járunk a megrendelt 218 db-os mennyiség és milliárd €-i után!
...járnánk, ha "lennének tökeink"!!! :mad: :mad: :mad:

Kezd érdekelni a "Valóság" ez ügyben! Khmm, khmm ...

.

Van/Ki az a Merész, aki összegzi, hogy mennyi jött meg, mennyi csúszással, --+ "bónusz": mennyi áremelkedéssel ??? -- eddig???

...mert ha csak kicsit vagyok gyanakvó realista, akkor itthon, eddig csak a proto mennyiséggel egyező "leszállított" darabokat látok, "érdekes" azonosító-keveredésekkel! :oops:
...gondolom ez ismét csak a véletlenek műve!

Bónusz 2.0: Hasonló értékű, és viszonylag gyenge vásárlói érdekérvényesítésű civil szerződéseket figyelembe véve is --a kötbérekre céloznék :oops: -- kb. csúszásos 2-3 hónaponként kellene kapnunk egy plusz Lynx-et!!!
Én úgy tippelem, hogy 4-5-6 többlet-Lynx körül járunk a megrendelt 218 db-os mennyiség és milliárd €-i után!
...járnánk, ha "lennének tökeink"!!! :mad: :mad: :mad:

Kezd érdekelni a "Valóság" ez ügyben! Khmm, khmm ...

.
Nincs kötbér, helyette van vazelinnel bekent nyelvhegy!

Kb 1 éves csúszásban van az egész, drágább nem lett csak adott részlet fizetésénék pillanatában lévő euró árfolyam szerint a szerződés időpontjàhoz képest.

A kövi részletfizetés pedig mindig egy szállítási teljesítés utàn történik. Vagyis amíg pöcsölnek nem kapnak pézt.

A kötbért amit rájuk szórtak nem tudom, hogy milyen feltételekkel kaptàk vagy mit kérünk helyette.