Mondjuk ilyen olvasokozonseg mellett ha en ujsagiro lennek, en is tolnam a faszsagot.
, persze, egy ...) éve tömik az ukránokat nyugati hadianyaggal és most már 500km hatósugatú fegyvert is szállítanak nekik a kretén németek! 
Mitől ez az "egyik legjobb"? Mert harcban eddig ...
ez is füstölögni fog a föld úton meg ahol kilövik. csak a hír jött.Mitől ez az "egyik legjobb"? Mert harcban eddig ...
Nyugger?
Egy komment:
"Prigozsin a szárnyaszegett madarat játssza hogy összezavarja az ellenséget.."
![]()
Itt az ukrajnai háború őszödi beszéde – Prigozsin Wagner-vezér kipakolt
„Amíg a nácikat kerestük, elszúrtunk mindent, amit lehetett.” Hanyatlás, elszúrás, cenzúra, népharag: Jevgenyij Prigozsin Wagner-vezér senkit sem kímélő nagyinterjút adott a háború állásáról, a katonai vezetés hibáiról és Oroszország teendőiről, miközben egy az 1917-eshez hasonló forradalmat...mandiner.hu
Azért tud mondani nagyokat a kopasz, 5000 ukrán tank.![]()
Milyen célok fényében gondolhatta ezt a költő?de azt nem, hogy ukránokkal sem bírnak el.
Milyen célok fényében gondolhatta ezt a költő?
oroszhirek.hu
oroszhirek.hu
Annyira szar, hogy aranyhal memóriám van és csomó dolgot elfelejtek,Bezzeg amikor én írtam meg, hogy gyaníthatóan ukránok voltak, akkor FB oldalon a kommentekben ment a károgás, hogy hebebebe false flag bee. Erre nem bevallják?
![]()
Ukrainians Were Likely Behind Kremlin Drone Attack, U.S. Officials Say (Published 2023)
American spy agencies do not know exactly who carried out the attack this month, but suggest it was part of a series of covert operations orchestrated by Ukraine’s security services.www.nytimes.com
Talán még Demkó is le false flagezte, ebben viszont nem vagyok biztos
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..