Black montain elemzés
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Annyira szar, hogy aranyhal memóriám van és csomó dolgot elfelejtek,Bezzeg amikor én írtam meg, hogy gyaníthatóan ukránok voltak, akkor FB oldalon a kommentekben ment a károgás, hogy hebebebe false flag bee. Erre nem bevallják?
Ukrainians Were Likely Behind Kremlin Drone Attack, U.S. Officials Say (Published 2023)
American spy agencies do not know exactly who carried out the attack this month, but suggest it was part of a series of covert operations orchestrated by Ukraine’s security services.www.nytimes.com
Talán még Demkó is le false flagezte, ebben viszont nem vagyok biztos
Ha a törökök mértek volna oda légicsapást azt tisztán láttuk volna komoly EOTS felvétellelHát úgy látom a precíziós és standoff fegyverek továbbra sem jellemzik az orosz légierőt. Így nem csoda, hogy nincs légi fölény Ukrajna felett.
Mind a kettővel jól haladnak.Denazifikáció, demilitarizálás...
Ha ez igaz akkor erik az atom.FSZB: elfogtak egy ukrán szabotőrcsoport, amely terrortámadásra készült orosz atomerőművek ellen - Orosz Hírek
A gyanúsítottak több mint 30, az atomerőműveket összekötő nagyfeszültségű vezeték oszlopait akarták felrobbantani, de nem tudták végrehajtani feladatukat -oroszhirek.hu
Csak egyetlen kérdésem lenne, ha te nyugodtan repülhetsz Ukrajna felett, mert nem tudnak rád gépet emelni, és legfeljebb a légvédelem ami fenyegetést jelent rád, miközben az ellenfél ha megközelíti 100 km-re a vonalaid, akkor földbe áll, azt hogy hívják újbeszédül?Hát úgy látom a precíziós és standoff fegyverek továbbra sem jellemzik az orosz légierőt. Így nem csoda, hogy nincs légi fölény Ukrajna felett.
az újonnan bevetett siklóbombák jelentősége pont abban áll hogy nem repülhetnek nemhogy ukrajna felett, a fronthoz túl közel seCsak egyetlen kérdésem lenne, ha te nyugodtan repülhetsz Ukrajna felett
Továbbra sincs fogalmunk arról, hogy pontosan mi történt Brijanszkban, azon kívül, hogy valakik lelőtték azt a két helit meg a két vadászbombázót.az újonnan bevetett siklóbombák jelentősége pont abban áll hogy nem repülhetnek nemhogy ukrajna felett, a fronthoz túl közel se
mert még mindig létezik az ukrán légvédelem, ha egyre lukasabban is, és mint múlt héten branszknál kiderült képesek még mindig arra hogy lepetéseket okozzanak
nem az ukrán légtérben, hanem az ahhoz közeli oroszban
De repülhetnek, repülnek is. Meglehetősen nagy bevetésszámokat.az újonnan bevetett siklóbombák jelentősége pont abban áll hogy nem repülhetnek nemhogy ukrajna felett, a fronthoz túl közel se
mert még mindig létezik az ukrán légvédelem, ha egyre lukasabban is, és mint múlt héten branszknál kiderült képesek még mindig arra hogy lepetéseket okozzanak
nem az ukrán légtérben, hanem az ahhoz közeli oroszban
ha ukrán légtérben repülhetnének akkor látnánk azoknak a pöcs forma nagy lószabó buta bombákat amiket láttunk szíriábanDe repülhetnek, repülnek is. Meglehetősen nagy bevetésszámokat.
De-de-de-de, és mindig kettővel több De, és mivel x-be volt az újjam és én mondtam először ezért deeeeeeeeee (köszi srácok...de szerettem volna már 30 éve újra leírni ezt a mondatot nagy plénum előtt)NemDeNem