Na, hogy gyorsul a haderőfejlesztés?![]()
Ezzel mit akartál írni jönnek a páncélosok, amiben aludni is lehet mert olyan kényelmesek?

A válaszok alapján úgy sejtem, hogy szándéknyilatkozat tervezet van új innovációk bevezetésére a piackutatásban.![]()
Nem tetszik a világosabb csíkozás árnyalata, szerintem valami barbiszakkörös festhette.
Sugdoss ilyen perverz szavakat a fülembe te rosszfiú! Na jó semmi buzulás,A válaszok alapján úgy sejtem, hogy szándéknyilatkozat tervezet van új innovációk bevezetésére a piackutatásban.![]()

Mál unott vagyok hozzászólni is, de legalább ezt a Skylangelt, amit mál sokszol kölbejáltak fixálhatnák, illetve bejelenthetnék...
Na, hogy gyorsul a haderőfejlesztés?![]()
A pincébe...Én meg azt hallottam, hogy állítólag már itt van egy és (átvételi?) tesztelik. Azóta azon gondolkozom, hogy ha lenne egy ilyen szép nagy radarom, akkor hol tesztelném hogy senki se lássa meg...
És mindig le kell róla szedni...?Én tizenplusz éve személyhez kötve kapom.
Ami titok, vesznek harci elefántokat is, indiából hozzák a kiképzőket.Megmenekültünk!!!!
![]()
Huszáros döntésre készül a kormány | 24.hu
Szalay-Bobrovniczky Kristóf átalakítaná a Magyar Honvédség "díszelgési feladatait" ellátó szervezeteket.24.hu
Bezzeg az oroszok már ezt is megcsináltákNem tudom neztetek-e de a KMW honlapjan vannak uj infok a Leo 3-al kapcsolatban. Azt irjak, hogy az ukrajnai tapasztaltok alapjan a 3-asba a rostaval, gabona asztallal es a megfelelo atszerelo szettel elerheto lesz mar a kombajn funkcio. A pontos tipus neve pedig Leopard 3M -Mähdrescher lesz.
FegyvernepperBezzeg az oroszok már ezt is megcsinálták
![]()
Miért? Futni kell?Na ki a gyorsabb!?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..