Nem tetszik a világosabb csíkozás árnyalata, szerintem valami barbiszakkörös festhette.
Amúgy gyártani fogjuk ezt is, vagy csak álmodozunk már megint??
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tetszik a világosabb csíkozás árnyalata, szerintem valami barbiszakkörös festhette.
Sugdoss ilyen perverz szavakat a fülembe te rosszfiú! Na jó semmi buzulás,A válaszok alapján úgy sejtem, hogy szándéknyilatkozat tervezet van új innovációk bevezetésére a piackutatásban.
Mál unott vagyok hozzászólni is, de legalább ezt a Skylangelt, amit mál sokszol kölbejáltak fixálhatnák, illetve bejelenthetnék...
Na, hogy gyorsul a haderőfejlesztés?
A pincébe...Én meg azt hallottam, hogy állítólag már itt van egy és (átvételi?) tesztelik. Azóta azon gondolkozom, hogy ha lenne egy ilyen szép nagy radarom, akkor hol tesztelném hogy senki se lássa meg...
És mindig le kell róla szedni...?Én tizenplusz éve személyhez kötve kapom.
Ami titok, vesznek harci elefántokat is, indiából hozzák a kiképzőket.Megmenekültünk!!!!
Huszáros döntésre készül a kormány | 24.hu
Szalay-Bobrovniczky Kristóf átalakítaná a Magyar Honvédség díszelgési feladatait ellátó szervezeteket.24.hu
Bezzeg az oroszok már ezt is megcsináltákNem tudom neztetek-e de a KMW honlapjan vannak uj infok a Leo 3-al kapcsolatban. Azt irjak, hogy az ukrajnai tapasztaltok alapjan a 3-asba a rostaval, gabona asztallal es a megfelelo atszerelo szettel elerheto lesz mar a kombajn funkcio. A pontos tipus neve pedig Leopard 3M -Mähdrescher lesz.
FegyvernepperBezzeg az oroszok már ezt is megcsinálták
Miért? Futni kell?Na ki a gyorsabb!?
Nem volt elakadásjező háromszög.Biztos már ismeritek a sztorit...Lengyelország, autópálya, 678 km/h-val tépett a tag!
Ezt a rendőrség hogy számlázza ki? Lefoglalhatják a járművet?? Évszaknak megfelelő lehetett a landolókeréken a gumi? Co-kibocsájtás? Elsősegélydoboz? Casco? Kötelező?
Amit én posztoltam az a hivatalos megnevezés, amin pedig te rugózol az köznyelv, tehát nem hivatalos. Mit szólnál hozzá, amennyiben téged "kilósnak" és nem századosnak szólítanának. Ezt a kérdést részemről lezártam, mert nem érted a válaszaimat. Valószínűleg régebben vagyok katona mint te, de ez semmit nem jelent.