Hát. Sztem integetéssel nem fogják megállítani őket, de ez csak tipp!!!Miért akarnának "ellenállni"? Fegyverrel ráadásul?
Hát. Sztem integetéssel nem fogják megállítani őket, de ez csak tipp!!!Miért akarnának "ellenállni"? Fegyverrel ráadásul?
Nem tudom, több esélyes a dolog, a Föderáció széteséséhez viszont ez biztos út, ami most történik.Ha viszont tényleg megy Putykó, akkor utána szinte biztosan valami keményvonalas jön.
Prigonak mennyire orulnenk Putyin helyett? Medvegyev?
Vagy valaki a hadseregbol? Esetleg Kadirov haver?
Zavarkeltésnek inkább tűnik...Hruscsov elleni puccs is sima ügy volt, Gorbacsov is épp nyaralt, amikor távollétében "leváltották." Ha jobban belegondoltok, az orosz/szovjet puccsok még ekkora felhajtással sem jártak.
Egyetértek, kizárt, hogy Prigozsin tegnap este beivott és hirtelen dühében ma megindult Moszkva felé. Ez elő volt készítve és vannak támogatói, ez szinte garantált. Az, hogy ezek a támogatók egyelőre csendben vannak, semmit nem jelent.Nagyon érdekes, hogy a Wagner teljesen nyugodtan vonulhat egyenesen az autópályán Moszkva felé és az orosz szárazföldi haderő egyáltalán nem állítja meg. Ez csak úgy lehet, ha az orosz vezérkarban is támogatják a puccsot. Lehet, hogy az elmúlt hónapok látványos Prigozsin kontra Sojgu és Geraszimov vitája csak színház volt és így akarnak megszabadulni Putyintól mindhárman?
Ők már lehet lőni is fognak.Egy pickuppal, virító AXMAT rendszámmal bemész a darázsfészekbe, mikor közölted, hogy térdedre fekteted és elvered a hőbörgő picsájukat. Ja várjunk, megy még három btr és négy buhanka állig 100 csecsennel...????????
Kérdések, kérdések kérdések...
Hosszú lenne most ezen végigmenni, de 2014 óta sokkal több a kérdőjel Putyin lépései körül, mint a hihető magyarázat. Hogy miért most? Ez jó kérdés, nem tudom.Zavarkeltésnek inkább tűnik...
Ha már pancserpuccs, akkor miért most?
Miért akarnának egy elszigetelt lázadásból fegyveres belháborút?Hát. Sztem integetéssel nem fogják megállítani őket, de ez csak tipp!!!
Én is így látom. Vagy teljesen hülye Prigozsin vagy vannak támogatói az orosz elitben.Egyetértek, kizárt, hogy Prigozsin tegnap este beivott és hirtelen dühében ma megindult Moszkva felé. Ez elő volt készítve és vannak támogatói, ez szinte garantált. Az, hogy ezek a támogatók egyelőre csendben vannak, semmit nem jelent.
Na az mekkora lenne, ha ez az egész "puccs" csak annak a része, hogy a szépen felépített keményvonalas Medvegyvet kell berakni Putyin helyére.Ha viszont tényleg megy Putykó, akkor utána szinte biztosan valami keményvonalas jön.
Prigonak mennyire orulnenk Putyin helyett? Medvegyev?
Vagy valaki a hadseregbol? Esetleg Kadirov haver?
3) Oroszország széthullása saját idiotizmus miatt. Rövidebb ideig bírta, mint a Szovjetúnió, pedig az is elég idióta volt.Két eset lehetséges:
1) Ez az egész színjáték.
2) a Nyugat sikeres akciója az orosz társadalom megosztására.
Hosszú lenne most ezen végigmenni, de 2014 óta sokkal több a kérdőjel Putyin lépései körül, mint a hihető magyarázat. Hogy miért most? Ez jó kérdés, nem tudom.
Lehet visszasírnák Putyint nyugaton...Na az mekkora lenne, ha ez az egész "puccs" csak annak a része, hogy a szépen felépített keményvonalas Medvegyvet kell berakni Putyin helyére.
Engem is érdekelne,hogy pl hol az orosz sorállomány ?Nagyon érdekes, hogy a Wagner teljesen nyugodtan vonulhat egyenesen az autópályán Moszkva felé és az orosz szárazföldi haderő egyáltalán nem állítja meg. Ez csak úgy lehet, ha az orosz vezérkarban is támogatják a puccsot. Lehet, hogy az elmúlt hónapok látványos Prigozsin kontra Sojgu és Geraszimov vitája csak színház volt és így akarnak megszabadulni Putyintól mindhárman?
Ha teljesen hülye lenne, akkor nem az lenne, aki. Marad a B válasz...Én is így látom. Vagy teljesen hülye Prigozsin vagy vannak támogatói az orosz elitben.
Ki, mit mondjon? Egyelőre azt sem tudni mivan.Mondjuk az egész világ kussol és alig mond valamit..., ez is beszédes.
De. Tartozik.Apropó, a Déli Katonai Körzet Központja, amit a Wagner elfoglalt és ahonnan eddig irányították az ukrajnai háborút, nos, ehhez a központhoz nem tartozik egészen véletlenül némi taktikai atomfegyverzet?
Csak úgy kérdezem....
Ami patkány, az az is marad.Lukasenka közben Törökországba reptette az egész családját....
Mi a f@szfene készül itt?
Bár mindenki tudja, hogy ukrán-nyugati dezinfó volt csak.Engem is érdekelne,hogy pl hol az orosz sorállomány ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..