Orosz források szerint 400 jármű tart Moszkva fele. Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy mások is csatlakoztak a Wagnerhez:
Orosz források szerint 400 jármű tart Moszkva fele. Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy mások is csatlakoztak a Wagnerhez:
Persze, de egy puccs is félre mehet nagyon könnyen.Polgárháborúról még szó sincs, max egy puccsról.
Polgárháború akkor lenne, ha komoly tömegek vonultak volna föl Putyin/a Wagner mellett/ellen.
Persze benne van a pakliban, mert még nem láttuk igazán, hogy a hadsereg/oligarchák hogyan reagálnak igazán a helyzetre. De szerintem nagyobb a valószínűsége, hogy ez csak egy fegyveres puccs szerű valami lesz, és nem egy polgárháború.
Prigo cselekvési kényszerbe kerülhetett.Ok. Gondolat kísérlet: Valós puccs.
Leverik. Hogyan tovább másnap?! Alkotmányban náluk ha jól tudom, az állam megdöntésére tett kísérletre reagálhatnak bármivel, ugye?
Bemondják hogy Prigo ukrán/amerikai áruló volt, ez háború, és teljes mozgósítás várható onnan, full hadigazdaság, aki innentől keresztbe tesz nekik egy fűszálat nyugatról az hadviselő fél?!
A nyugatosoktól kérdezném, hogy akkor "most örülünk Vincent"?!
De ezek azok akik délről mentek Voronyezsbe, nem azok, akik Voronyezsből Moszkva felé.innen: Moszkva, Oroszország
ide: Voronyezs, Voronyezsi régió, Oroszország
8 óra 56 perc (607 km)
a következőn keresztül: М-4
7 óra 54 perc forgalom nélkül
Ezen az útvonalon útdíjat kell fizetni.
400 jármű egy 13 milliós két és fél ezer km2-es metropoliszhoz csíra.Orosz források szerint 400 jármű tart Moszkva fele. Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy mások is csatlakoztak a Wagnerhez:
Erre szinte semmi esély. A NATO nem akar beavatkozni. Amúgy is kiszámíthatatlanok lennének a következmények.
Nincs polgárháború, de puccs sem: ez egy "fegyveres túra" eddig, semmi több. Vagyis ez eddig komolytalan. Ha megostromolják a Kremlt Moszkvában, akkor majd alakulhat belőle valami, de eddig ez lóf... Lófütty. Mondjuk eddig még nem nagyon láttam jelét, hogy a Wagner "menetelői" annyira komoly erőt képviselnének, de lehet, hogy nem figyeltem eléggé vagy az oroszoknak már kamerás mobilra sem futja a szankciók miatt.Polgárháborúról még szó sincs, max egy puccsról.
Polgárháború akkor lenne, ha komoly tömegek vonultak volna föl Putyin/a Wagner mellett/ellen.
Persze benne van a pakliban, mert még nem láttuk igazán, hogy a hadsereg/oligarchák hogyan reagálnak igazán a helyzetre. De szerintem nagyobb a valószínűsége, hogy ez csak egy fegyveres puccs szerű valami lesz, és nem egy polgárháború.
Gondolkozz már egy kicsit írás helyett. Mi a rossebb történt az elmúlt 2 hétben, egy hónapban, amitől az oroszok az összeomlás szélére kerülhettek volna?Másfél éve komolytalan volt, hogy Ukrajna képes ellenállni.
Utána komolytalan volt hogy visszaveri a ruszkikat az elfoglalt teruletekről.
Utána maszkirovka volt a Prigo hiszti, amit csak nekünk adta elő.
Ma egy Wagner oszlop tart Moszkvába. Már az út felén járnak és eddig nem volt komoly szarazföldi ellenállás. Putyin a saját üzemanyagtaktárait lövi szét, hogy lassítsa a Wagnert.
Ez mind komolytalan.
A valóságban ez egy orosz mesterterv amivel kiugrasztják a nyulakat a bokorból, az ukránokat meg támadásra kényszerítik, ahol lemészárolják őket.
Azért ne zárjuk ki, hogy Oroszország az összeomlás szélén.
Azért ezt az ukrán háborút az USA provokálta ki.Akkor meg meg lehet köszönni a ruszki tesóknak, akik
1. kirobbantottak egy háborút
2. az úgy-ahogy stabil Oo-t káoszba lökték
2. a nukleáris arzenáljuk biztonságát kompromittálták
Nem támadnak az ukránok, sajnos. Kb. ennyi.Gondolkozz már egy kicsit írás helyett. Mi a rossebb történt az elmúlt 2 hétben, egy hónapban, amitől az oroszok az összeomlás szélére kerülhettek volna?
Ezt viszont ugyanúgy látjuk ezek szerint...Azért ezt az ukrán háborút az USA provokálta ki.
az elkezdését.......Mitől elbaszott az ukrajnai háború?
Eddig 200 milliárd dodónyi cash- t öntött be a nyugat, az EU most akar még 50-et,az Orosz gazdaság sosem volt ilyen erős,félgázzal 3x annyi hadianyagot termelnek mint a nyugat.
Évi 70 milliárdnyi honvédelmi büdzséből....
Az ukrán hadsereg szarrá van verve ,sokadik mozgósítás zajlik, az állam megszűnt funkcionálni,mondjuk már nem.most,a félévig tervezett ellentámadást 2 hét alatt belesütötték a sztyeppébe,hogy Washingtonig látszik a füstje,kitanulták a Patriotokat, egyéb nyugati fegyvereket,kb mindenből szereztek átvizsgálásra példányokat,stb.
Közben a hátországban átáll hazai/nem nyugati beszállítókra a repipar,atomerőműveket építenek,jóléti intézkedéseket hoznak,gyerektámogatási/gyerekvállalási kedvet ösztönzik,lekoccoltak a dodóról,swiftről,amcsi államkötvényekről,nincs korlátlan bevándoroltatás,woke,gender okádalom,bankcsőd,nyersanyag, alapanyag, energiahordozó hiány,nem hallottam, hogy a Föderáció tagállamai nem kapnának meg jogos pénzeket,stb.
Bontsd már ki nekem,légyszíves mit basztak el,köszi.
![]()
Lehet h ez már ott népszokás? Annó télen a kis Korzikaira és csapatára is rágyújtották a fából épült Moszkvát, hogy ne fagyjon meg... akkor... majd kicsit később.Egyébként ha ez igaz, az azért különösen vicces, mert akkor az oroszok a felperzselt föld stratégiáját alkalmazzák a sajátjaik ellen![]()
Ez volt a blokád, amiről délelőtt szóltak a hírek? Civil teherautók?? Azt hittem egy orosz katonai alakulat vonult ki.Voronyezstől délre.
Oh, 2 Wagner konvoj van??De ezek azok akik délről mentek Voronyezsbe, nem azok, akik Voronyezsből Moszkva felé.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..