[HUN] Airbus Helicopters H145M HForce

Megérkezett a helikopter-balesetben elhunyt katonák koporsóit szállító gép a szolnoki bázisra
2d1c025dab1f435cf0756befee80b5d0.png

269f763232577d02d46a546af6587dee.png

Katonai tiszteletadással fogadták a kiképzés közben Horvátországban meghalt három katona – Radnai Ádám százados, Konrád Dávid főhadnagy és Lőrincz Tamás zászlós – földi maradványait a szolnoki helikopterbázison.

Mondjon bárki bármit, nekem botrányos, hogy a magasrangú látogatásokkor, ünnepi vagy az ilyen szomorú eseményekkor is ugyanaz a gyakorló van mindenkin. Ennél még a meg nem valósult köznapi ruházatban is méltóbb és megjelenésében megasztosabb lenne ez az egész, mint ahogyan az általában kinéz. Tudom ,ez már senkin nem segit, de engem elszomorit sőt bosszant. :(

• Tetszik
Reactions: BJani
Legyen nekik könnyű a föld!

Mondjon bárki bármit, nekem botrányos, hogy a magasrangú látogatásokkor, ünnepi vagy az ilyen szomorú eseményekkor is ugyanaz a gyakorló van mindenkin. Ennél még a meg nem valósult köznapi ruházatban is méltóbb és megjelenésében megasztosabb lenne ez az egész, mint ahogyan az általában kinéz. Tudom ,ez már senkin nem segit, de engem elszomorit sőt bosszant. :(
Teljesen egyetértek. A csóró hadsereg, rendőrség stb /egyik/ fokmérője - nekem.

• Tetszik
Reactions: Lokkancs
Legyen nekik könnyű a föld!

Teljesen egyetértek. A csóró hadsereg, rendőrség stb /egyik/ fokmérője - nekem.
Valahogy így kellett volna idehaza is. Horvátország, köszönöm.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.