Ez megelőzi akkor...ha behúzod a féket, a vizes krómozott felnire, aminek a felülete emlékeim szerint nem is párhuzamosak egymással, inkább gyorsul mint lassul....menő.![]()
Első összecsapásnál meg kiderül, h több repeszt kapsz a kardból, mint a 46-osok isonzói fája

Az ilyeneknek mi értelme van? Ha tudja, hogy ki a jóember, akkor keresse meg... úgyis csak ott helyben érdekes. Meg mikor iratot találnak meg és körbeosztódik az egész országon...de az ilyen "megosztásokat köszönöm" dolgokat nem tudom nagyon értékelni.Hát, nem egy Al Capone az elkövető...
Önbíráskodás vs. megtérülés.Az ilyeneknek mi értelme van? Ha tudja, hogy ki a jóember, akkor keresse meg... úgyis csak ott helyben érdekes. Meg mikor iratot találnak meg és körbeosztódik az egész országon...de az ilyen "megosztásokat köszönöm" dolgokat nem tudom nagyon értékelni.
Ha nálam van valamilyen fontos papírja annak, aki nekem kárt okoz, akkor ballagjon csak oda hozzám. Sokkal kevésbé büntethető az ember, ha a saját portáján pattint le az elkövetőnek egy-két csicskalángost, mintha megrohamozná az otthonában vagy nyilvános helyen.Az ilyeneknek mi értelme van? Ha tudja, hogy ki a jóember, akkor keresse meg... úgyis csak ott helyben érdekes. Meg mikor iratot találnak meg és körbeosztódik az egész országon...de az ilyen "megosztásokat köszönöm" dolgokat nem tudom nagyon értékelni.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..