Humor

357366410_326684979683123_3821158871935161028_n.jpg

Ezt most mesélte a kolléga:

Tüntetésen üvölt az öreg bácsika:
- Menstruációóó!!! Menstruációóó!!!
Odalép hozzá az egyik fiatal szervező:
-Mit tetszik itt kiabálni? Ez nem menstruáció, hanem demonstráció!
-Mindegy az fiam!!! Csak a vér folyjon!!!!

:)

Hát, nem egy Al Capone az elkövető...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az ilyeneknek mi értelme van? Ha tudja, hogy ki a jóember, akkor keresse meg... úgyis csak ott helyben érdekes. Meg mikor iratot találnak meg és körbeosztódik az egész országon...de az ilyen "megosztásokat köszönöm" dolgokat nem tudom nagyon értékelni.

Az ilyeneknek mi értelme van? Ha tudja, hogy ki a jóember, akkor keresse meg... úgyis csak ott helyben érdekes. Meg mikor iratot találnak meg és körbeosztódik az egész országon...de az ilyen "megosztásokat köszönöm" dolgokat nem tudom nagyon értékelni.
Önbíráskodás vs. megtérülés.

Ha nálam van valamilyen fontos papírja annak, aki nekem kárt okoz, akkor ballagjon csak oda hozzám. Sokkal kevésbé büntethető az ember, ha a saját portáján pattint le az elkövetőnek egy-két csicskalángost, mintha megrohamozná az otthonában vagy nyilvános helyen. :)
Meg egyfajta figyelemfelhívás a többi gyökérnek arra, hogy vannak ám kamerák is az ingatlanon.

• Tetszik
Reactions: rappali_
Stanley Kubrick utolsó NASA vicce.