Ivan Gren / Projekt 11711 osztály (Oroszország)

admiral1.jpg

Ez -ismét- fölösleges pénzkidobásnak tűnik nekem.
Már ha valóban 'haladnak' is vele, nem csak púder.

Ez -ismét- fölösleges pénzkidobásnak tűnik nekem.
Már ha valóban 'haladnak' is vele, nem csak púder.
Ez mondjuk pont nem. Nem gondolom elsődleges prioritásnak, de ez pont hasznos típus.
Azon meg szerintem semmi meglepő nincs, hogy lassan haladnak velük. Egy háború közepén, ahol nincs nagy prioritása ezeknek a hajóknak.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Íme az épülő két orosz univerzális desszanthajó a francia MIstralok helyett a kercsi Zaliv hajógyárban

Kfg7CYBWZG8.jpg
Kicsit pontosítok. ezek a projekt 11711 legújabb nagy desszanthajói, „Vlagyimir Andreev” és „Vaszilij Trushin” építés alatt a kalinyingrádi Jantar hajógyárban.

Mivel a moderátorok nem reagáltak a kérésemre(hiába kértem), így a projekt 23900 univerzális desszanthajók képe "elveszett". De azok törzsének összehegesztése csak az elmúlt hónapokban kezdődött még , így kezdetleges fázisban van a hajók építése.

Desszanthajókra szükségük van, ezek ráadásul nem kimagaslóan nagyok, és régi egységeket váltanak velúk.
Részemről nem igazán látom, hogy hol is akarhatnának deszantműveleteket leművelni.
Mivel biztosítanák a légvédelmüket, meg a háborúban eddig szereplő hasonló egységek
is inkább blamálták magukat, mint nem.

Részemről nem igazán látom, hogy hol is akarhatnának deszantműveleteket leművelni.
Mivel biztosítanák a légvédelmüket, meg a háborúban eddig szereplő hasonló egységek
is inkább blamálták magukat, mint nem.
Pl Grúziában jól jöttek volna a modernebb egységek, ezért is vették a 2 Mistralt.
Ezt megint úgy írod, mintha az oroszoknak csak motorcsónakjaik lennének. Nem brahiból épülnek az új fregattok.
A desszanthajók hol blamálták magukat?

• Tetszik
Reactions: fishbed
Pl Grúziában jól jöttek volna a modernebb egységek, ezért is vették a 2 Mistralt.
Azóta sztem kicsit változtak a játékszabályok. Pl. a drónok, távirányítós csónakok stb.
Egy nem létező hteng-el rendelkező ország ellen sem mondanám, hogy elsöprő fölényben lennének jelenleg.
Egy komolyabb ellenfél ellen meg bele sem merek gondolni meddig jutnának el egyáltalán.
Ezt megint úgy írod, mintha az oroszoknak csak motorcsónakjaik lennének. Nem brahiból épülnek az új fregattok.
A desszanthajók hol blamálták magukat?
Már a kikötőben is :D
De egyébként is akadémikus: eddig sem volt prio a flotta, ezután meg úgy le lesznek gatyásodva, hogy
ezt a projektet szinte biztos vagyok benne, hogy elfektetik.