Vucsics óvatosan közeledik a Nyugathoz: egy éve nem beszélt Putyinnal, és nem bánja, ha lőszer megy Ukrajnának
Forrás: https://kuruc.info/r/4/260155/

Hát milyen fura is ez? Vajon meddig ígérték neki a földünket?
Ennek semmi köze a magyarokhoz, ez a koszovói mesterségesen felrajzolt torpeallamrol szol. Vucic konkrétan boldogan kapaszkodik a magyar kézbe, ha azzal támogatást kap Koszovó ügyében, plane az EU-ban es a NATO-ban. Utóbbiban ráadásul a magyar helyi erők első kézből meselhetnek, ami döntő lehet a politikusok meggyozesere is. Vucicnak most nagyon nagy lehet a tét, és Orbán húsbavágóan sokat segíthet egy kritikus pillanatban majd...

Lefektették a bolgár haditengerészet második MMPV 90 korvettjének gerincét Várnában. Két ilyen hajót rendelt Bulgária 593 millió USD értékben.

Egész komoly fegyverzetet terveznek erre viszonylag kis méretű (90 méteres) hajóra:
  • 76 mm OTO-Melara löveg
  • 35 mm Oerlikon Millenium CIWS löveg
  • 4 RBS-15 MK3 hajó ellen robotrepülő
  • 8 MICA VL
  • 2 triplacsövű 324mm torpedó indító "tengók" ellen
  • AS565 Panther helikopter

Lefektették a bolgár haditengerészet második MMPV 90 korvettjének gerincét Várnában. Két ilyen hajót rendelt Bulgária 593 millió USD értékben.

Egész komoly fegyverzetet terveznek erre viszonylag kis méretű (90 méteres) hajóra:
  • 76 mm OTO-Melara löveg
  • 35 mm Oerlikon Millenium CIWS löveg
  • 4 RBS-15 MK3 hajó ellen robotrepülő
  • 8 MICA VL
  • 2 triplacsövű 324mm torpedó indító "tengók" ellen
  • AS565 Panther helikopter
A 4 db román korvett meg hogyan is halad? Tudtommal sehogy.

Már elég régen. Már kritikus tömeg alá csökkent a délvidéki magyarság száma, ezért tud gavallér módon bánni Szerbia a kisebbségi jogokkal,
Én nemrég olvastam, hogy a legutóbbi népszámlálás szerint mostantól. A Délvidék más, korábban betettem egy interjút a senki szigetén éldegélő három magyarról, az viszont tragédia.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Én nemrég olvastam, hogy a legutóbbi népszámlálás szerint mostantól. A Délvidék más, korábban betettem egy interjút a senki szigetén éldegélő három magyarról, az viszont tragédia.
Oké, akkor félreértetted.
Az abszolút többség már évtizedek óta elveszett. A magyarok voltak 35-40%-os relatív többségben. Ez változott most. De a 120.000 lakosból a jugoszlávok, nem nyilatkozók stb..vannak még bőven magyarok.

Szabadka történetében először a szerbek a legnagyobb lélekszámú népcsoport a városban, derült ki a tavalyi népszámlálás most közzétett adataiból, írja a Subotica.com. Szabadka lakosainak a száma 123.252 fő, amelyből 38.174 a szerb és csak 37.200 a magyar.

2011-hez viszonyítva 13.269 magyarral van kevesebb.

A horvátok és bunyevácok száma is csökkent: 10.431 ember vallotta most magát horvátnak, míg 2011-ben 14.151. A bunyevácok 9.060-an vannak, ami 4.500 fős csökkenést jelent az előző összeíráshoz viszonyítva.

Szabadkán él továbbá 3.432 roma, 2.187 jugoszláv. 13.380 ember nem akart nyilatkozni nemzeti hovatartozásáról, 5.901-en pedig tréfára vették a dolgot, s azt írták be, hogy földönkívüliek, hobbitok stb.

Oké, akkor félreértetted.
Az abszolút többség már évtizedek óta elveszett. A magyarok voltak 35-40%-os relatív többségben. Ez változott most. De a 120.000 lakosból a jugoszlávok, nem nyilatkozók stb..vannak még bőven magyarok.

Szabadka történetében először a szerbek a legnagyobb lélekszámú népcsoport a városban, derült ki a tavalyi népszámlálás most közzétett adataiból, írja a Subotica.com. Szabadka lakosainak a száma 123.252 fő, amelyből 38.174 a szerb és csak 37.200 a magyar.

2011-hez viszonyítva 13.269 magyarral van kevesebb.

A horvátok és bunyevácok száma is csökkent: 10.431 ember vallotta most magát horvátnak, míg 2011-ben 14.151. A bunyevácok 9.060-an vannak, ami 4.500 fős csökkenést jelent az előző összeíráshoz viszonyítva.

Szabadkán él továbbá 3.432 roma, 2.187 jugoszláv. 13.380 ember nem akart nyilatkozni nemzeti hovatartozásáról, 5.901-en pedig tréfára vették a dolgot, s azt írták be, hogy földönkívüliek, hobbitok stb.
Jugoszláv?

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Volt egyszer hogy a Magyar Királyság vissza nem térítendő hitelt nyújtott a bosnyák népnek, a földművelés fellendítése érdekében. Működött is.

Most meg az a képlékeny valami..remélem nem valami bújtatott szerb segély

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"A boszniai szerbek azonban már Christian Schmidt 2021-es kinevezésekor is azt mondták, hogy nem fogadják el a kinevezését, mert azt az ENSZ Biztonsági Tanácsa nem hagyta jóvá, ahogyan az elődei esetében történt."

Vagyis csak olyat fogadnak el, akire az oroszok is rábólintottak. És ezzel valójában tárgyalásra kényszerítik az eu-t.

Zellinger Bulgáriában