Na igen, bongok is visszaadhatnák a sok valóban lopott történelmi ereklyét.
Akkor mi maradna az angol múzeumokban???

Na igen, bongok is visszaadhatnák a sok valóban lopott történelmi ereklyét.

Hagyjuk a propit. Oroszország évek óta a világ legnagyobb búza exportőre. Amúgy,ha vissza kéne adni a lopott cuccot a British Múzeum üres lenne.
whataboutisták...Na igen, bongok is visszaadhatnák a sok valóban lopott történelmi ereklyét.

whataboutisták...
A British Museum vigyáz ezekre, az emberiség kollektív történelme megőrzésének letéteményeseként.
![]()
+ Neked is @reich_und_roll
![]()
"A British Museum vigyáz ezekre, az emberiség kollektív történelme megőrzésének letéteményeseként."whataboutisták...
A British Museum vigyáz ezekre, az emberiség kollektív történelme megőrzésének letéteményeseként.
![]()
+ Neked is @reich_und_roll
![]()
blah blah."A British Museum vigyáz ezekre, az emberiség kollektív történelme megőrzésének letéteményeseként."
Szőrös kezded túltolni a dolgot. A királyi családod valószínűleg az ágy bérletet sem tudná fizetni, ha nem gyilkoltattak volna le pár százmillió embert.
én tettem be 2-5 éve kb először hogy a szankciók milyen jót tettek az oroszokkal, saját termelésükbe, mezőgazdaságukba forgatták vissza az olaj pénzeket.Feltételezem akkor az elfoglalt kikötőkből kifutó sok-sok orosz vagy hozzájuk köthető hajó homokot szállított
onnan a strandokra.
Feltélezhetsz amit csak akarsz. Hint: azért az elfoglalt területekről mást is lehet ám szállítani minz gabonát.Feltételezem akkor az elfoglalt kikötőkből kifutó sok-sok orosz vagy hozzájuk köthető hajó homokot szállított
onnan a strandokra.
Olyan típusú hajókkal úgy mégis mit?Feltélezhetsz amit csak akarsz. Hint: azért az elfoglalt területekről mást is lehet ám szállítani minz gabonát.
Hagyjuk a propit. Oroszország évek óta a világ legnagyobb búza exportőre. Amúgy,ha vissza kéne adni a lopott cuccot a British Múzeum üres lenne.
Vagy pl az ISIS milyen szépen rombolt le minden pótolhatatlan történelmi emléket, amihez csak hozzájutott.Nem a british museum de jó analógia
"A visszaadással szembeni leggyakorlatiasabb érv tehát éppen a biztonság. 1973-ban az akkori Zaire (a mai Kongói Demokratikus Köztársaság) diktátora, Mobutu szívhez szóló beszédben követelte vissza az elvitt kincseket a volt gyarmattartó Belgiumtól, „hogy megtanítsuk a gyerekeinket és az unokáinkat a hazájuk történetére”. Belgium némi meglepetésre vissza is adott vagy másfél száz tárgyat – azóta senki sem látta őket, gyakorlatilag mind eltűntek. "
Még hogy nem motiváltak az oroszok: 1:9
feltételezve a 24 órás kötelező csúsztatást ez tegnapi felvétel. 3 tankszerű +6 maxpro
Vagy pl az ISIS milyen szépen rombolt le minden pótolhatatlan történelmi emléket, amihez csak hozzájutott.
De mennyivel sz@rabb, hogy ami Londonban /és jópár másik, nem csak brit múzeumban/ van, azt megnézheted
és szakszerűen vigyáznak rá...

Nincs előttem, milyen típusú hajók voltak, de tengeri gabonaszállításra ilyeneket használnak, az meg nem csak gabonát tud vinni.Olyan típusú hajókkal úgy mégis mit?
Taníts kérlek.

Nyilván. Ezért kérdeztem, hogy szerinted akkor mit vittek, ha nem azt, amit.Nincs előttem, milyen típusú hajók voltak, de tengeri gabonaszállításra ilyeneket használnak, az meg nem csak gabonát tud vinni.
Teljesen fölösleges betennem bármit, mert úgyis jön a kórus leugatása, hogy ez mekkora kamu, mennyireDe még ha gabona is lett volna bennük: miért ne lehetne orosz gabona? Ahogy írtam, az a nem túl sok ex-ukrán, már orosz földön megtermelt gabona nekik kb kerekítési hiba, emellett:
- maradt még így is ukrán kézen gabonatermő vidék bőven
- az oroszok egyébként is az ukrán mennyiség többszörösét termelték
- a tavalyi betakarítás a háború miatt nagyrészt elmaradt azokon a földeken
De ha leírod, pontosan honnan loptak ezek a csúnya oroszok, miből-mennyit, az már használható információ.
Csak ne legyél annyira angol, hogy tátott szájú soyjakként döbbensz rá, hogy az oroszoknak egyébként volt mit exportálniuk a Fekete-tengeren az ukránoktól megszerzett bármi nélkül is. Tényleg, ne légy barom.
gcaptain.com
És a műkincsek hol tűntek fel aukción.Mesélj még a isis-ről,ki pénzelte,szervezte,fegyverezte őket, ki parancsolt nekik,hogy még a műkincseket is széjjeltoszták?
Putyin?
![]()
Bocsánat, ez nem a topik témája, de ha fel van dobva a labda, akkor muszáj lecsapni.Vagy pl az ISIS milyen szépen rombolt le minden pótolhatatlan történelmi emléket, amihez csak hozzájutott.
De mennyivel sz@rabb, hogy ami Londonban /és jópár másik, nem csak brit múzeumban/ van, azt megnézheted
és szakszerűen vigyáznak rá...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..