[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nahát, hogy mik vannak....:)
Mire számítottunk,hogy amint elkezdik azt a végtelen vagyont ami a seggük alatt van kapitalista módon kezelni,akkor lecsövesednek?
Pár éve írtam,hogy ha lesz cccp 2.0 azt most komolyan veszik,és nem lesz córesz,nyilván nem lesz olyan mint az nszk volt fénykorában,de nem is kell 5 évet várni 1 trabantra stb.

Talán innen nem törli ki a moderátor.
1982-84 között éltem két évet az akkori Leningrádban, személyes tapasztalataimat ekkor szereztem. Az orosz életszínvonal nem volt hasonlítható a magyarhoz. Különösen az élelmiszerellátás terén, és a mindennapi élethez szükséges áruk voltak hiányok. Szerszámot lehetett bőven kapni, de élelmiszert, ruhaneműt, piperecikket csak szakaszosan. Néha nagyon jó minűségűek voltak, ezeket például Indiából hozták. Ott vettem sötételőket, s olyan szépet azóta sem kaptam Magyarországon. Ágynemű dettó. Egyébként ma is értékelem, hogy természetes anyagból készültek, és ma is használom a konyharuhákat, asztalterítőket. Valódi lenvászon nulla műanyaggal.
Szoktam nézni egy baletttáncos csatornáját. A bemutatottak alapján eszméletlenül sokat javult az életszínvonal. Nagyobb az árubőség, mint nálunk, és jó minőségűek az árucikkek. Azt hiszem, ez a fejlődés részben Putyin érdeme.
Legutóbbi vlogja Dosztojevszkij múzeumát mutatta be. Azért is érdekelt, mert egy alkalommal szerettem volna megnézni Moszkvában a Dosztojevszkij-emlékhelyet: zárva volt. Most pótolhattam interneten keresztül. A csatorna neve: Helyzet.

Ennek kapcsán, az megvan hogy ÉK bemutatta az első aktív védelmi rendszerét?

Aki èrt hozzá lát már a járművekre felszerelt ilyen védelmet? Tankok 1:55-töl;

Basszus, Shojgu feje 1:55:24-nél hogy ide jutott, hogy neki ehhez kell asszisztálnia.

Persze nem kellett volna hagyni szétlopni a a haderőfejlesztési pénzeket.

Persze nem kellett volna hagyni szétlopni a a haderőfejlesztési pénzeket.
Törökország a töredékét költi évek óta és nézd meg milyen hákjtek fegyvereket csinál ! Dronok okos cm programozott lőszerek TGP HMD stb ! Az oroszoknál a lancet és az utódja az ami kimagaslik a fronton

Törökország a töredékét költi évek óta és nézd meg milyen hákjtek fegyvereket csinál ! Dronok okos cm programozott lőszerek TGP HMD stb ! Az oroszoknál a lancet és az utódja az ami kimagaslik a fronton
A nyugati országok szarni se tudnának az USA nélkül, a törökkel együtt, azok is csak bohóckodnak Szíriában meg mikor hol. A nagy nyugat is csak égette magát Líbiába annak idején mert elfogyott az okos skulo.

Mert olyan rendszereket fejleszt a török, amihez sokkal kevesebb ész meg pénz kell. Amikor meg vadászgépre vagy legújabb légvédelemre van szüksége, akkor megy másokhoz bevásárolni. Az oroszok meg rá voltak állva az olyan fejlesztésekre, amik sokkal fontosabbak, de sokkal drágábbak is, elsősorban az atomarzenál, aztán 5. gen vadászgép, új tank. A Lancet 2019-ben volt bemutatva először, akkor nem tudom hogy állhatott a fejlesztéssel, de nem volt tömegével 2022 elején belőle. Most meg meg lehet nézni.

Mert olyan rendszereket fejleszt a török, amihez sokkal kevesebb ész meg pénz kell. Amikor meg vadászgépre vagy legújabb légvédelemre van szüksége, akkor megy másokhoz bevásárolni.
Nem ciki attól vásárolni, aki legjobban ért az adott dolgokhoz... sört a csehektől, tésztát az olaszoktól.
Az oroszok meg rá voltak állva az olyan fejlesztésekre, amik sokkal fontosabbak, de sokkal drágábbak is, elsősorban az atomarzenál, aztán 5. gen vadászgép, új tank.
Aztán annyi 5.gen, meg új tankjuk van, hogy nem is tudnak ennyivel mit kezdeni :D

Nem ciki attól vásárolni, aki legjobban ért az adott dolgokhoz... sört a csehektől, tésztát az olaszoktól.
... légvédelmet az oroszoktól.
Aztán annyi 5.gen, meg új tankjuk van, hogy nem is tudnak ennyivel mit kezdeni :D
Azt elfelejted, hogy nem a fél bolygóval fizettetik ki a fejlesztéseiket az USA-val ellentétbe, és úgy is megcsináljáák. Tank meg van annyi nekik, hogy másfél év alatt az egész NATO nem tudott mit kezdeni velük.

Mert olyan rendszereket fejleszt a török, amihez sokkal kevesebb ész meg pénz kell. Amikor meg vadászgépre vagy legújabb légvédelemre van szüksége, akkor megy másokhoz bevásárolni. Az oroszok meg rá voltak állva az olyan fejlesztésekre, amik sokkal fontosabbak, de sokkal drágábbak is, elsősorban az atomarzenál, aztán 5. gen vadászgép, új tank. A Lancet 2019-ben volt bemutatva először, akkor nem tudom hogy állhatott a fejlesztéssel, de nem volt tömegével 2022 elején belőle. Most meg meg lehet nézni.
Modnjuk a törökök is fejlesztenek saját vadászgépet.

• Tetszik
Reactions: tong djagbu
És?
Arról volt szó, hogy bezzeg az oroszok hogy ráálltak az atom, 5.gen, új tankokra.
Mintha ez a ráállás annyira jól ment volna, hogy tudniillik ekkora spílerek.
Az atom még OK, de a másik kettő sántít.
Miért, szerinted nem fejlesztettek 5. gen gépet meg új generációs MBT-t? Választott downkóros hazád dupla GDP-ből nem tudott 5. gen gépet fejleszteni és bérli az atomfegyverei szállítására a szivarokat.