Ha rajtam múlna, már csak azért is különböző kinézetűre tervezném.A Bostoné volt az első, azóta mindenki őt másolja, a Rheinmetall kutyája is ugyanígy néz ki
Ha rajtam múlna, már csak azért is különböző kinézetűre tervezném.A Bostoné volt az első, azóta mindenki őt másolja, a Rheinmetall kutyája is ugyanígy néz ki
Például macskára?Ha rajtam múlna, már csak azért is különböző kinézetűre tervezném.
Bohócok!! A vezető meg még el is nevezte valami m8-nak ami lőszert és fegyvert szállít. A több éve létező (ha létezett) kh59mk2 is atneveztek mint ha új lenne. Maks, armija ,tankbiatlon meg felvonulás oszt sehol semmi. Sőt a tavalyi tankbiatlon győztese ott hagyta a fogát Ukrajnába.Kinai, civil robotkutyaval vakitjak a parasztokat az oroszok....
.Ha rajtam múlna, már csak azért is különböző kinézetűre tervezném.
Mondjuk azert akkora legyen, hogy az oldalara felferjen az univerzalis orosz csodafegyver, az "ub blokk", szigoruan felig felfele, a semmibe iranyitva.
Azutan mehetne lepegetni.Ahogy elnézem elvitték a kiállításra az összes modernizált BMP-2-t.
Valóban fura, mert az ott elvileg sima acél.![]()
A T-62-esen, Brezsnyev szemöldökén mi az a fura minta a festés alatt, mint valami háló? És a másik oldalin nem látszódik.
A megoldás az lesz, hogy ez a tank bizony megküzdött egy Predatorral:Valóban fura, mert az ott elvileg sima acél.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..