[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

orig.png
"Miatta" én simán bevállalnám büntiből a nagyköveti megbízatást, egye fene. :)

Véthetett olyan szakmai hibákat, amik indokolttá tehették a távozását. Viszont eddig egyedül az elnökasszonnyal való viselkedéséről beszéltek nyilvánosan.

Megvigasztalnám szegény elnökasszonyt. :D

Azért pletykák csak terjednek a honvédség berkein belül. Ezen a téren közel áll egy nyugdíjas klubhoz.

Szerintem ez minden olyan munkahelyre jellemző, ahol egyrészt ráérnek, másrészt nem mindenki csak pár hónapot van ott. Ha szalag mellett vagy, ahol hozni kell a darabszámot és amúgy is olyan zaj van, hogy kiabálni kell, akkor nincs (annyi) pletyka.

• Vicces
Reactions: Törölt tag
Új lehetőséget kínál a miskolci fiataloknak is a Magyar Honvédség

Hadrendbe állt a Magyar Honvédségnél a világ egyik legjobb páncélosa, a Lynx. Hazánk az első olyan ország, amely rendszeresíti a páncélost, és hamarosan a tömeggyártása is megindulhat itthon. A kezelőszemélyzet toborzása országszerte, így Miskolcon is megkezdődött.

A most indult Lynx-programra elsősorban a fiatalok jelentkezését várjuk – mondta Csoma Gábor százados, a Miskolci Toborzó Iroda megbízott irodavezetője. Ez a program a honvédségen belül rendszeresített új páncélozott gyalogsági harcjármű kezelésére hivatott - tette hozzá a százados. Majd elmondta, hogy jelentkezni az ország valamennyi toborzó irodájában lehet vármegyénkben, Miskolcon a Hatvanötösök útja 2. szám alatt, Sátoraljaújhelyen a Széchenyi tér 1. szám alatt, valamint az iranyasereg.hu oldalon. A jelentkezéshez csak a személyi okmányokra van szükség. Szeptember 11-én, a bevonulás napján egy gyors és egyszerűsített egészségügyi alkalmassági vizsgálat vár a jelentkezőkre a hódmezővásárhelyi laktanyában. Ezt követően egy 8 hetes kiképzésen vesznek részt a fiatalok. Csoma Gábor elmondta, a programban alapvetően a 18. életévüket betöltött fiatalok jelentkezését várják, akik fizikailag terhelhetőek és egészségesek. A munkavégzés és felkészítés helyszíne, Hódmezővásárhelyen, a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandárnál lesz.

Neked vagy nekem kevésbé karrierpálya az, amit szerződésesként a Magyar Honvédségnél el lehet érni. De annak, akinek csak nyolc általánosa van, annak lehetőség. A honvédségi kampányok egyik célja, hogy azokat a katonákat szívják be, akik a teherautót vezetik, akik a porban kúsznak a nyári melegben, gépkarabélyt szorongatva egy napon át, és nekik mások a fizetési igényeik.

tessék, megkaptátok a beosztásotokat ti is, meg mindenki más is.

• Tetszik
Reactions: Halfdan and honved

???

Ez a srác írt egy cikket a honvédségről. A motivacióját értem. Wagner nagyon korrekt volt. De júniusban lehozta ugyanazt, aztán júliusban és most augusztusban újra. Miért ennyire lusta? Vagy ott ezt is megfizetik??