[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Nem tudom az ukrán topikban volt-e róla poszt, de a Pszkovot ért dróntámadás során két Il-76-os kiégett
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezek a dróncsapások illetve rakéta ellencsapások kinek fájnak jobban? Moszkva bosszúja értékes célpontok ellen indul, vagy mindegy mi csak reagáljanak valamit?

Sok értelme mondjuk tényleg nincs kivizsgálni... legalábbis ha a balesetvizsgálók élni szeretnének LoL

Van nálad elég, csak nem tudom ennek miért örülsz. A mindenféle képzelgéseidet már kezeltetned kellene, vagy ha csak simán kényszeres hazudozásban szenvedsz, akkor jobb lenne ha nem írnál ide.
Ember! Egy viccesnek szánt kiszólás volt. Ha nem az lett volna, akkor nem tettem volna mögé lol-t vagy smiley-t.
Nem olyan bonyolult ezeket dekódolni azért.

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Ember! Egy viccesnek szánt kiszólás volt. Ha nem az lett volna, akkor nem tettem volna mögé lol-t vagy smiley-t.
Nem olyan bonyolult ezeket dekódolni azért.
És a gépen utazók halála vagy a kivizsgálók esetleges halála olyan vicces szerinted? De legyen, csak akkor tegyél Lol-t a többi hozzászólásod végére is, mert komolyan venni egyetlen egyet sem lehet.

Az eszt titkosszolgálat fonoke kijelentette, hogy ok nem lehettek, mert azzal veszélybe sodornák a miniszterelnokaszonyuk férjének oroszországi uzleti aktivitásait :cool: :

Az eszt titkosszolgálat fonoke kijelentette, hogy ok nem lehettek, mert azzal veszélybe sodornák a miniszterelnokaszonyuk férjének oroszországi uzleti aktivitásait :cool: :

Erről sugárzik az értelem.

Orosz töri szakértőket kérdem,hogy ezek a balti népek,hogy viselkedtek a cári időkben az Oroszokkal, illetve később a szovjetekkel?
Ezek is spanciskodtak dolfiékkal mikor azok odaértek?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby