A magyar hadiipar napjainkban

Örömmel jelentjük be, hogy együttműködést kötöttünk Magyarország egyik legrégebben működő védelmi vállalatával, az 1920-ban alapított, több évtizedes tapasztalattal rendelkező Gamma Technical Corporationnel.

Élén az örökifjú dr. Zsitnyányi Attila , a GAMMA Műszaki Zrt. rendelkezik a legszélesebb védelmi termékportfólióval Magyarországon: a sugárzásérzékelő és -mérő műszerektől, az integrált CBRN/HazMat érzékelőrendszerektől, a felügyeleti és korai figyelmeztető hálózatoktól, a meteorológiai műszerektől, valamint a felderítő és elsősegélynyújtó járművektől.
Mondjuk az se lenne rossz, ha ezek közül bármelyik normálisan működne és nem lenne 20 évvel elmaradva a jelenlegi technológiai szinttől.

Az Embraer Hu fejlesztő mérnököket keres Pestre.
haPOeUP.png

Nem akarlak elkeseríteni, de ezek mind K+F pályázatok, nem konkrét megrendelések. Szóval ezek nem úgy magyar projektek, hogy szállítottak valakinek kis hazánkban valamilyen terméket.
Nem is írtam hogy megrendelésekről lenne szó. Csak érdekesség, hogy mire kaptak pénzt a magyar államtól az elmúlt 5 évben.

A projekt kezdete.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem is írtam hogy megrendelésekről lenne szó. Csak érdekesség, hogy mire kaptak pénzt a magyar államtól az elmúlt 5 évben.
Magyar projektekről írtál, ami arra utal, úgy értelmezhető. Ebben az esetben - lévén magyar cég - nincs értelme/jelentés másító hangsúlyozni, hogy magyar.
A projekt kezdete.
A végéről semmi hír, reméljük lesznek MH eladásaik.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Én naiv,gondoltam megnézem hátha találok magyar kiállítót,de csalódnom kellett. Pedig tudnánk mit vinni,dehát a marketingje mindig is egy nagy rakás szar volt az itthoni termékeknek. Azért ez a VEX-is egy gittegylet számomra.
Ami "hazai" az a Hirtenberger aki ott lesz. De az is osztrák zászló alatt.
Minek is ott lenni egy ilyen seregszemlén,igazából itt csak a csórék vannak jelen,akiknek kuncsorogni kell a vevőkért,bezzeg mi.. o_O
Lehet mazsolázni alfabetikus sorrendben a kiállítók között,de nem sikerült felfedeznem mást.

@Pogány Itt a nagy lehetőség a pogányművek-nek csinálj egy alternatív meghatású t-72-t d-20 agyúval :rolleyes: :D

@Pogány Itt a nagy lehetőség a pogányművek-nek csinálj egy alternatív meghatású t-72-t d-20 agyúval :rolleyes: :D

Ahogy elnézem a kiíràst, kicsit erôs lenne. :D