Ismét találtam egy nagyon érdekes videót, magyar szöveggel is nézhető. Itt véletlenül az f7-ből a j17- eshez hasonló iráni fejesztésről van elszólás, Hogy igaz nem tudom de elvileg és a videóban fellelhatő egyes képek iráni forumon megjelentek.
Ismét találtam egy nagyon érdekes videót, magyar szöveggel is nézhető. Itt véletlenül az f7-ből a j17- eshez hasonló iráni fejesztésről van elszólás, Hogy igaz nem tudom de elvileg és a videóban fellelhatő egyes képek iráni forumon megjelentek.
A pályasík és a magasság is szinte egybeesik a Noor 2-vel.
Semmi, ez egy kszokszol stunt, semmi más. Próbálkoznak valami hasznosságot társítani a még létező államiságuknak, hogy majd ők helyreteszik “a Szabad Világ Ellenségeit” és akkor majd nem az USÁnak kell.Mi lesz, ha Ukrajnával támadtatják meg Iránt?
![]()
Revealed: Europe’s role in the making of Russia killer drones
Exclusive: Kyiv says Iranian drones used by Russia in Ukraine have various European componentswww.theguardian.com
Semmi, ez egy kszokszol stunt, semmi más. Próbálkoznak valami hasznosságot társítani a még létező államiságuknak, hogy majd ők helyreteszik “a Szabad Világ Ellenségeit” és akkor majd nem az USÁnak kell.
Marvel Cinematic Universe.
![]()
Ukrajna már Iránra és Szíriára is csapást mérne - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Ukrajna ezért azt kéri nyugati szövetségeseitől, hogy biztosítsanak számára olyan rakétákat, amelyekkel csapást tud mérni az iráni, szíriai és oroszországi dróngyárakra. Ezeket a csapásokat az ukrán fegyveres erők hajtanák végre.
Iráni államterület támadása az "fasza" lenne ...
Az USA nagyon régóta ki akarja Iránt nyírni. Biztos nem ukrán ötlet ez ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..