[BIZTPOL] Irán

Ismét találtam egy nagyon érdekes videót, magyar szöveggel is nézhető. Itt véletlenül az f7-ből a j17- eshez hasonló iráni fejesztésről van elszólás, Hogy igaz nem tudom de elvileg és a videóban fellelhatő egyes képek iráni forumon megjelentek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ismét találtam egy nagyon érdekes videót, magyar szöveggel is nézhető. Itt véletlenül az f7-ből a j17- eshez hasonló iráni fejesztésről van elszólás, Hogy igaz nem tudom de elvileg és a videóban fellelhatő egyes képek iráni forumon megjelentek.

Szu-22-eseket mutat, miközben F-7-ről magyaráz...

• Tetszik
Reactions: Pogány
Tudm de figyelj arra amit mond! A lényeg amit közöl hogy készülőben van 1 gép ami úgy lett eltervezve hogy a szu22, f7 motorját használja a szívócső oldalt helyzkedik el a szárny pedig 2 fokozatú deltaszárny. Ez nagyon hasonlít a j17-re. A radart a komplett műszereket diditálisra cserélik. Először a videóban szereplő irgc szu22 gondoltam , de a leirás nem stimmel, és azt mondja a gépet még nem mutatták be. Nos irán mostanában több gépet mutatott be, megtudtuk az előző videóból hogy az f5 griffó dopler radarral szerelték az újakat griffo -e radarral aesa fogják szerelni. Készül 1 aesa az F14 számára. A videóban ott az állókép a szárnyról, ami a fórumokban 2 év ota többször előkerül, és szó van a híradásokban egy nehezebb vadász-bombázó közelgő bemutatójáról. Szerintem van pakisztáni kapcsolat, nomeg kinai is. Kína iránt mindíg úgy segítette hogy úgy került minden bemutatásra mintha saját meguk fejleszettek volna, ez technológia átadást jelent. tehát igen lehet valami a videóban amit nem kellett volna most itt meglengetni. Az hogy jön a szu30-35 az nem jelent semmit, az irániak tudják csak magukban bizhatnak,

Ha megnézzük a videó vége felé feltűnik egy sárga gép aminek a törzsén feltünnek a J-7 , F7, MIG-21 jellegzatességei. A törzs futómű és fotóműfedél. Nem tudom milyen gép az esetleg a j17 régi verziója mert a mai ettől elég jól eltér főleg a szívónyílésban.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
A pályasík és a magasság is szinte egybeesik a Noor 2-vel.
+Még idén két további indítást terveznek.
IMG-20230927-183415.jpg

Mi lesz, ha Ukrajnával támadtatják meg Iránt?

Semmi, ez egy kszokszol stunt, semmi más. Próbálkoznak valami hasznosságot társítani a még létező államiságuknak, hogy majd ők helyreteszik “a Szabad Világ Ellenségeit” és akkor majd nem az USÁnak kell.
Marvel Cinematic Universe.

Semmi, ez egy kszokszol stunt, semmi más. Próbálkoznak valami hasznosságot társítani a még létező államiságuknak, hogy majd ők helyreteszik “a Szabad Világ Ellenségeit” és akkor majd nem az USÁnak kell.

Nyilván, sőt az ukránokat a Nyugat "Wagnereként" fogják egyre inkább alkalmazni világszerte, mint PMC-ket, zsoldosokat, "letagadható" és "feláldozható" erőket.

Marvel Cinematic Universe.

A nyugati világot azok irányítják, akik a Marvel-filmeket csináltatják, szóval igen.

Ukrajna ezért azt kéri nyugati szövetségeseitől, hogy biztosítsanak számára olyan rakétákat, amelyekkel csapást tud mérni az iráni, szíriai és oroszországi dróngyárakra. Ezeket a csapásokat az ukrán fegyveres erők hajtanák végre.

Iráni államterület támadása az "fasza" lenne ...

Az USA nagyon régóta ki akarja Iránt nyírni. Biztos nem ukrán ötlet ez ...

Nõ az étvágy... :oops:

Ukrajna ezért azt kéri nyugati szövetségeseitől, hogy biztosítsanak számára olyan rakétákat, amelyekkel csapást tud mérni az iráni, szíriai és oroszországi dróngyárakra. Ezeket a csapásokat az ukrán fegyveres erők hajtanák végre.

Iráni államterület támadása az "fasza" lenne ...

Az USA nagyon régóta ki akarja Iránt nyírni. Biztos nem ukrán ötlet ez ...

Mondjuk Irán biztos sokáig gondolkodna,hogy letúrja e a radát(pl),finom utalásként,ha ezek odalőnek valamivel.