To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nos, a bolgárok tudtommal nem mondták, hogy orosz. Ezt már csak a Visegrád 24 írta oda. Az sem világos, hogy a tengerbe esett-e eredetileg és partra vetődött, vagy pedig lezuhant.

Ez még aztán mi? Nekünk nem osztottak lapot?
Vajdaság?
Ezek igy egyutt a cipofuzojuket se tudjak bekotni. 3 nap alatt kifogynak mindenből is, es az első lovesre halalra remulnek.
Megmondtak az ukranok is, olyanok oktatjak őket akik soha nem voltak haboruban, nekik kellene oktatniuk ezeket.
Bebaxna az ezeknek hogy megszalljak Szerbiat.

Ezek igy egyutt a cipofuzojuket se tudjak bekotni. 3 nap alatt kifogynak mindenből is, es az első lovesre halalra remulnek.
Megmondtak az ukranok is, olyanok oktatjak őket akik soha nem voltak haboruban, nekik kellene oktatniuk ezeket.
Bebaxna az ezeknek hogy megszalljak Szerbiat.
Őszintén szólva nem néz ki túl hitelesnek a cikk.

Ezen az albánpártinak tűnő twitter accon azt írják, hogy màr 20 polgármester mondott le Szerbiàban Vucic pártjából?!? o_O

• Tetszik
Reactions: Pogány
Simán lehet, hogy valami baromság, bár sajnos a mai világban már bármi előfordulhat. Elnézést, ha téves az információ...
Volt egy hasonló kétes cikk 2022februar 21-án ami arról szólt 1-2heten belül Oroszország le rohanja Ukrajnát..kurvajot röhögtem főleg azon, hogy haveromnak volt szakasztarsamnak elkuldtem ő be pattant innen Bp-rol az autóba és elment Kijevbe megse allt addig…haza hozta csajat aki kijevi egyetemre járt na azon rendesen fel visitottam. Ahha másnap 24-én mikor arra kelek h hívnak, hogy Ukrajnát megtámadtak nem röhögtem annyira azóta az ilyen cikkeket se vetem el elvből. :oops:

Bolgárok szankciózzák az oroszokat:

Bulgária lezárja a határt az Oroszországban nyilvántartott autók behajtása előtt – mondta Anton Zlatanov, a bolgár határrendészet igazgatója. Zlatanov szerint a személygépkocsikra vonatkozó tilalom október 2-án, a nap végére lép életbe. Az oroszországi teherautók behajtási tilalma már hónapok óta érvényben van.

Ez a Tragacs nem is olyan tragacs.
Mi meg diszfegyvereket gyartunk a diszhadseregunknek...