[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

A civilek többsége + valamennyi sajtó is, így is úgy is azt hiszi, hogy ukránba megy, mindegy mit lát, csak haditechnika legyen. Pl nemrég volt egy vidi, Baja környékén vittek román piranha 5-öket, kommentek 99 százaléka:

A: a kormány hazudik, fegyverezzük az ukránokat
B: a kormány készül október 23-ra....
Magyar tankok mennek ukrajnába?
A mocskos ellenék/Brüsszel/Soros ezt is elintézte...
(ez az átlag magyar polgár ezekre a képek adott válasza).

Az OTOKAR 6X6-os exportja Európába:

@OtokarAS
Október 18-án írja alá a szerződést az egyik európai ország által meghirdetett taktikai kerekes páncélozott jármű pályázat keretében
• A szerződés értéke körülbelül 130 millió euró
• A szerződés kiterjed a 6X6-os taktikai kerekes páncélozott járművek beszerzésére, valamint ezen járművek karbantartási berendezéseire és képzési szolgáltatásaira
• A szállítások 2024 második felében kezdődnek és 2025-ben fejeződnek be

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezek lehetnénk mi is!

OFF
Nem csak nálam. Európa legmagasabb csúcsa a Kaukázusban van: az Elbrusz - én nem a MontBlanc!

Azerbajdzsán határeset: "Azerbajdzsán, hivatalos nevén az Azerbajdzsáni Köztársaság Eurázsia kaukázusi régiójának legnagyobb országa. Délnyugat-Ázsia és Kelet-Európa között fekszik, Keleten a Kaszpi-tenger, északon Oroszország, északnyugaton Grúzia, nyugaton Örményország és Törökország, délen Irán határolja."

Az északi része még Kelet-Európához tartozik.
ON

Bayraktar módszer? :)

Egyébként ha annyira "híres" autó iparunk van, akkor miért nem tudunk 5 év alatt kifejleszteni egy használható 6x6-ost meg 8x8ast?
A szerbek is nyugati alkatrészekből legózták össze az övéket. Inkább ide kellene tenni a lét, nem a KF51-be!
Én a sima 4x4 vagy 6x4 hajtásképletű teherautót sem értem. Hogy a fenébe lehet az, hogy nem gyártunk teherautót, legalább összelegózottat. Annak meg volt a hagyománya is itthon. Ontanunk kellene a seregre a legalább használható szintű Rábákat.

Én a sima 4x4 vagy 6x4 hajtásképletű teherautót sem értem. Hogy a fenébe lehet az, hogy nem gyártunk teherautót, legalább összelegózottat. Annak meg volt a hagyománya is itthon. Ontanunk kellene a seregre a legalább használható szintű Rábákat.
A 2000-es éveben vett Rába által licenc gyártott teherautók állítólag nem sikerültek túl jól minőség tekintetében. Persze nem kellene, hogy törvényszerűen így legyen...

OFF
Nem csak nálam. Európa legmagasabb csúcsa a Kaukázusban van: az Elbrusz - én nem a MontBlanc!

Azerbajdzsán határeset: "Azerbajdzsán, hivatalos nevén az Azerbajdzsáni Köztársaság Eurázsia kaukázusi régiójának legnagyobb országa. Délnyugat-Ázsia és Kelet-Európa között fekszik, Keleten a Kaszpi-tenger, északon Oroszország, északnyugaton Grúzia, nyugaton Örményország és Törökország, délen Irán határolja."

Az északi része még Kelet-Európához tartozik.
ON
mondom nálad.

• Vicces
Reactions: Aladeen