[HUN] Pzh 2000 HU

Ha ebbe a topikba írta, akkor nem az utolsó, a 24. PzH2000 átadására gondolt?
Amikor rákérdeztem egy Kassák szintű avantgárd vers volt a válasz szóval lövésem sincs minek fogunk örülni a héten! Radartól a gemkapcson át a huszár csákóig bármi lehet!
Tehetséges rejtjelező ez a Kávé! :D

Kávè nav-os. Szóval olyanba gondolkodnèk ami eu-n kívűlről jön.
Ez amúgy téves felvetés a Nav-nal uniós és 3.országból jött fegyvernek egyaránt át kell esni egy úgynevezett szemle vám eljáráson ahol megbizonyosodik a hatóság hogy az jött be amit be jelentett a katonai vám megfeloen be lett e tarifalva csak az jött e vele aminek kell pl:leopard csovebe nem e dugdostak csempesz árut ezt is ellenőrizni kell… majd guruló jármű esetében ki írunk egy idő pontot hogy a regisztráció adót azaz regadot fizesse meg stb stb nem mentesül semmi ezek alól kepzeljetek milyen fejet vágtak hm-nel mikor éves súlyadót kell fizetni a leora :oops:
persze van rá lehetőség hogy mentesülnek az eljárás alól de akkor azt már nagyon fent kell le dumálni.
Ui: és itt mint hatóság nekünk van szavunk ha mi nem bólintanak rá hogy minden stimmel sehova nem megy a szállítmány max a feladohoz vissza

Ez amúgy téves felvetés a Nav-nal uniós és 3.országból jött fegyvernek egyaránt át kell esni egy úgynevezett szemle vám eljáráson ahol megbizonyosodik a hatóság hogy az jött be amit be jelentett a katonai vám megfeloen be lett e tarifalva csak az jött e vele aminek kell pl:leopard csovebe nem e dugdostak csempesz árut ezt is ellenőrizni kell… majd guruló jármű esetében ki írunk egy idő pontot hogy a regisztráció adót azaz regadot fizesse meg stb stb nem mentesül semmi ezek alól kepzeljetek milyen fejet vágtak hm-nel mikor éves súlyadót kell fizetni a leora :oops:
persze van rá lehetőség hogy mentesülnek az eljárás alól de akkor azt már nagyon fent kell le dumálni.
Ui: és itt mint hatóság nekünk van szavunk ha mi nem bólintanak rá hogy minden stimmel sehova nem megy a szállítmány max a feladohoz vissza
Basszus.
Pedig most nèztem a Sherlock Holmes-t. :cool:

Azt hittem jó vagyok.:confused:

Ha jól emlèkszem azt írta már itt van.

Nem gondolnám az akkora dolog hogy hónapokig nem jelentik be.
A projektzáróknál nagy felhajtást szoktak csinálni. Vagy lehet hogy azért késik az átadás, mert valamit még be akarnak ott jelenteni, csak még nem egyeztek meg róla?

A projektzáróknál nagy felhajtást szoktak csinálni. Vagy lehet hogy azért késik az átadás, mert valamit még be akarnak ott jelenteni, csak még nem egyeztek meg róla?
Hogy a 24. mikor hogy jön, az jó kèrdès.

Èn mást hallottam, hogy mi van már itthon.

Úgy gondolnám ha valamièrt kèsik a szállítás, az le lett tárgyalva kötbèrbe már a szerződès megkötèsekor. Szóval nem hinnèm hogy egyezkednek.

Bár lehet èn gondolom túl.

Úgy gondolnám ha valamièrt kèsik a szállítás, az le lett tárgyalva kötbèrbe már a szerződès megkötèsekor. Szóval nem hinnèm hogy egyezkednek.

Most mire ment a like? :confused:

A lehet èn gondolom túlra vagy a kötbèrre.:mad:

Bazdmeg Sherolck.:D

Nem a késésre és a kötbérre gondoltam, hanem valamilyen együttmüködés bejelentésére a KMW-vel pl. karbantartó központ a Rábánál, vagy valami hasonlóra, Palkovics említett valamit évekkel ezelőtt egy bizottsági meghallgatáson.

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Most mire ment a like? :confused:

A lehet èn gondolom túlra vagy a kötbèrre.:mad:

Bazdmeg Sherolck.:D
Túl gondoljatok nem tatahoz van köze csak itt jött fel temanak
Ui: onnan tudni hogy az összes pzh itt van hogy a hm miniszter mind a 24et maga mögött felsorakozatva bemutatja legalábbis az elmúlt egy év viselkedésétől erre következtetünk sokan.

• Tetszik
Reactions: Ocses
No offence, de lenne egy tippem, hogy Orbánék hol kezdjék a bürokrácia csökkentést! Mondjuk akkor mehetnél lövésznek végre, ahogy eredetileg akartad. :cool: