P
Az forintosítva mit jelent?20/2022. (VII. 15.) BM rendelet
a belügyminiszter irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek és az Országgyűlési Őrség hivatásos állománya vonatkozásában a hivatásos pótlék értékének meghatározásáról.
A hivatásos állományt érintő 2024. január 1-jei 170%-os hivatásos pótlékemelés már jogszabályban biztosított, ez év őszén a végrehajtás előkészítése szükséges.
Sokkal fognak tartozni az államnak.Az forintosítva mit jelent?

Bocsi de ezt nem èrtem.Sokkal fognak tartozni az államnak.![]()
Mennyit jelent forintban? Némi élc akart lenni, hogy semmennyit, ők fognak tartozni.Bocsi de ezt nem èrtem.
Úgy tűnik:
Úgy tűnik:
Az első hozzászólás a legérdekesebb, lefesti a "rózsás" hazai helyzetet véleményem szerint.Épp most láttam a videót. Hát elég rosszul néz ki a helyzet. És változás se igen várható.
Mert alapvetően nekik sem ez lenne a dolguk.Az jó volt hogy végre a szerződéses/hivatásos állományt megszabadították a határtól és elkezdhették újra 100%ban azt csinálni ami a dolguk de a tarcsisok miért nem maradhattak ott? Pedig nem kevés ött-s volt aki már kvázi főállásban tolta 2 hetes váltásokban a határt.
Azok a mocsok reklámok a végén....hogy vernék be a fejét a falba aki kitalálta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..