[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

A hivatalos migrációs statisztika csak év szerint kérdezhető le, a 2019-2023 adatokat egymás mellé tettem és függőlegesen arányosan skáláztam, hogy jobban érzékelhető legyen az éves változás. Gondoltam titeket is érdekel.
image.png

20/2022. (VII. 15.) BM rendelet
a belügyminiszter irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek és az Országgyűlési Őrség hivatásos állománya vonatkozásában a hivatásos pótlék értékének meghatározásáról.

A hivatásos állományt érintő 2024. január 1-jei 170%-os hivatásos pótlékemelés már jogszabályban biztosított, ez év őszén a végrehajtás előkészítése szükséges.

• Tetszik
Reactions: Kávé
20/2022. (VII. 15.) BM rendelet
a belügyminiszter irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek és az Országgyűlési Őrség hivatásos állománya vonatkozásában a hivatásos pótlék értékének meghatározásáról.

A hivatásos állományt érintő 2024. január 1-jei 170%-os hivatásos pótlékemelés már jogszabályban biztosított, ez év őszén a végrehajtás előkészítése szükséges.
Az forintosítva mit jelent?

Az jó volt hogy végre a szerződéses/hivatásos állományt megszabadították a határtól és elkezdhették újra 100%ban azt csinálni ami a dolguk de a tarcsisok miért nem maradhattak ott? Pedig nem kevés ött-s volt aki már kvázi főállásban tolta 2 hetes váltásokban a határt.

Az jó volt hogy végre a szerződéses/hivatásos állományt megszabadították a határtól és elkezdhették újra 100%ban azt csinálni ami a dolguk de a tarcsisok miért nem maradhattak ott? Pedig nem kevés ött-s volt aki már kvázi főállásban tolta 2 hetes váltásokban a határt.
Mert alapvetően nekik sem ez lenne a dolguk.

Ha a határvadász dolgot nem ilyen idiótán csinálnák, talán ott lenne állomany. Nem így.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Pogány