A link mgkeveredett - ugyanezek masik linkjen azt mutattak be, hogy kamu legzonyilasok voltak rajtuk: bedojak a granatot, es az a labuk alatt landol paqr masodperc mulva,Eze a radar dolog biztos ide való?![]()

2 nap múlva jön Mikulás, ahol díjazzák a jó gyerekeket!Majd megtudod ha jó gyerek leszel.

Jó gyerek vagyok voltam igérem! Remélem nem cirokseprű lesz a csizmácskámba!Majd megtudod ha jó gyerek leszel.
Nem ciroksepru lesz a csizmacskadban, de örömöd nem lesz felhőtlen.Jó gyerek vagyok voltam igérem! Remélem nem cirokseprű lesz a csizmácskámba!
Respect
Milyen jó is az, hogy magyar radarokat használhat a román hadsereg!?
Olyan chipet tettünk bele, amit Orbán a Panchoból vezérel.Milyen jó is az, hogy magyar radarokat használhat a román hadsereg!?

meg hogy azonnal tűzvezetnek nekünk a radarok a romulán HIMARS indítókraOlyan chipet tettünk bele, amit Orbán a Panchoból vezérel.![]()

A felhőket mi okozza? a számuk? vagy a nemzetiségük?Nem ciroksepru lesz a csizmacskadban, de örömöd nem lesz felhőtlen.
Az áraA felhőket mi okozza? a számuk? vagy a nemzetiségük?
Tehát akkor a számuk, mert ha drága akkor nem lesz sok. Tehát kell mellé egy olcsó félautómat nagy számban. Reméljük már folyik ez ügyben is a piackutatás.

Szóval jól értem, hogy nem HX3 lesz , de mégis drága marad?

Meg van ahol ugye tudni illik a karácsony januárban vanIdén előbb jön a Mikulány!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..