idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...Ohhh majd fogok nemsokara…![]()

idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...Ohhh majd fogok nemsokara…![]()

Akkor hoz még ajándékot a Jézuska is?majd nem lesz ez így se![]()

Na m i lesz az a szar ne kímélj minket vágd a szemünk közé!!!Ohhh majd fogok nemsokara…![]()

Ne felejtsük ki a színek problematikáját sem!idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...![]()
Akkor igen a nyuszika…idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...![]()
Mindent ense tudok sajnos… halljuk hogy jó pár dolog eldőlt lesz bejelentés ha idén nem jövőre biztosan egy pár régóta várt dologNa m i lesz az a szar ne kímélj minket vágd a szemünk közé!!!![]()
![]()

Annyit se tudhatunk milyen témakörökben?Mindent ense tudok sajnos… halljuk hogy jó pár dolog eldőlt lesz bejelentés ha idén nem jövőre biztosan egy pár régóta várt dolog![]()
Ez azért elég ígéretes meg lehet vele szórni azért a lövészárkokat.Új Magyar fejlesztés lessz bejelentve a Csodaszarvas támadó drón!
![]()
Plusz elég jó az álcázása.Ez azért elég ígéretes meg lehet vele szórni azért a lövészárkokat.

Igen sokkal jobb mint egy béna drón.Plusz elég jó az álcázása.
Te Pável, mi repül ott? Ja csak egy szarvas. Egymiii?
Ezalatt oda is ért és vége a dalnak.![]()

hát ha jók lesztek...minden lehetségesAkkor hoz még ajándékot a Jézuska is?![]()

Szegény bobo nem tudok h ot anyazzak többet vagy engemhát ha jók lesztek...minden lehetséges
ui.: hogy fognak itt egyesek anyázni...![]()
![]()

Mert? szart veszünk? Újabb L-39-es "lopakodó nehézbbombázónak"?hát ha jók lesztek...minden lehetséges
ui.: hogy fognak itt gyesek anyázni...![]()
![]()
na azért anyáznának biztosan.Mert? szart veszünk? Újabb L-39-es "lopakodó nehézbbombázónak"?
Alap járaton az se lenne szerintem szar a l-39ng de nem ekkor kellett volna rá érne 26-27utanMert? szart veszünk? Újabb L-39-es "lopakodó nehézbbombázónak"?
Én azt nem tudom nem ertek a lovakhoz6-8 db kiképzőnek még oké, de hogy élesben ezzel nem lehet felderíteni az tuti!
nekem mindegy csak ne baszogasd a kukoricám...Én azt nem tudom nem ertek a lovakhoz
Csak nem illegálisnekem mindegy csak ne baszogasd a kukoricám...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..