Ez biztosan legális perverzió?Nekem az örök szerelem mindig az olasz autók voltak.
Ez biztosan legális perverzió?Nekem az örök szerelem mindig az olasz autók voltak.

www.nextbigfuture.com
Engem sem vegzáltak még érte, pedig még azt is bevallottam nyilvánosan ezen topicban, hogy tetszik a Fiat Multipla.Ez biztosan legális perverzió?

Nekem is tetszik! Ha a belseje nem lett volna olyan "gyerekes", vettem volna egyet.Engem sem vegzáltak még érte, pedig még azt is bevallottam nyilvánosan ezen topicban, hogy tetszik a Fiat Multipla.![]()
Engem sem vegzáltak még érte, pedig még azt is bevallottam nyilvánosan ezen topicban, hogy tetszik a Fiat Multipla.![]()

Nekem még az is bejön, főleg a légbeömlők "golyó-rács" kialakítása nagyon ötletes. Szerintem.Nekem is tetszik! Ha a belseje nem lett volna olyan "gyerekes", vettem volna egyet.
Mondjuk lehet az sem ártana, ha a Veszprém/Szombathely fele menő Bakony IC-ken működnének a budik és nem egy "a wc használhatatlan" matrica lenne rájuk kirakva (nem egy alkalommal), hogy menj a gyorsvonati kocsiba, ahol viszont valami állat szó szerint kb az ablakot is szarral keni összeVitézy Dávid
"A mai eset is jól illusztrálja, miért nem lehet a budapesti vasúti fejlesztéseket a teljesen fals, politikai érdekek által vezérelt vidék-főváros, vagy ahogy Lázár fogalmazott, népi-urbánus ellentét szemüvegén keresztül nézni. A budapesti vasúti csomópont, mint szűk keresztmetszet és annak zavarai az egész országra kisugároznak - a budapesti vasúti hálózat lerobbant állapota nem a fővárosi szavazóknak okozza a legtöbb problémát."
Vitézy Dávid
"A mai eset is jól illusztrálja, miért nem lehet a budapesti vasúti fejlesztéseket a teljesen fals, politikai érdekek által vezérelt vidék-főváros, vagy ahogy Lázár fogalmazott, népi-urbánus ellentét szemüvegén keresztül nézni. A budapesti vasúti csomópont, mint szűk keresztmetszet és annak zavarai az egész országra kisugároznak - a budapesti vasúti hálózat lerobbant állapota nem a fővárosi szavazóknak okozza a legtöbb problémát."
![]()
Vitézy nem közlekedési szakember. Aktuális divatokat hangoztat, nincs szakmai tudása és szemlélete. Politikusnak talán jó lenne.Reggel olvastam a friss bejegyzéseit a témában.
Igaz amit ír, de amolyan Vitézy stílusban a saját sz*rát is másra keni ismét.
Kell híd, de nem az utat kellene előbb megépíteni? Aztán amikor odaérnek a folyóhoz, akkor a hidat...Ha nincs hid, az a baj. Ha épitenek, akkor mièrt oda, miért nem mâshova, mièrt ilyet, mièrt kerül ennyibe...
Ha van sapka rajta, az a baj, ha nincs, akkor az.![]()
Nekem még az is jó,ha akkorra készül eel a hid,mikorra odaér az út.Kell híd, de nem az utat kellene előbb megépíteni? Aztán amikor odaérnek a folyóhoz, akkor a hidat...
Fostalicskának nevezni a török ipar büszkeségét enyhén szólva is tiszteletlenség.Elég mémgyanús kép.
Olyat fejét vágnak mint @krisss , amikor meglátta a Panther szerződést.
Vmi elektromos török fostalicska, amivel kocsikáznak, de csak Pesten.
Dőlt betűvel szedtem ironizálva.Fostalicskának nevezni a török ipar büszkeségét enyhén szólva is tiszteletlenség.
![]()
Togg T10X - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Na jöjjön csak el hozzánk a lekopott útburkolati jelek országába!![]()
Isztambulra gondolok, ott hogy tudna boldogulni? Ott mindíg a méret és az erő dönt..Régebben jártam arra egy nagyobb terepjáróval, és egy kereszteződésnél a 3. , belső sávban álltam meg elsőként. Mikor zöldre megindultam, akkor láttam hogy a túloldalon csak 2 fogadó sáv van.. Nyomtam Neki rendesen, és a török engedett.. Tisztelte a bódé méretét no meg a vasuti sinre emlékeztető lökhárítókat..Lehet ha az utat is figyeli nem csak a festést, mondjuk egy középső elválasztóvonal azért nem árt ha van. Viszont he eljön még keletebbre, akkor sok A8-as törött audi lesz meg aminek nekimegy. Magyarországra átmenve mindig azon agyalok, hogy nálunk miért nem használják azt az üvegporos festéket az utakon, amit ott.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..