Filmek és sorozatok

- Ötven lőszer fegyverenként. Hogyan fogjuk megállítani őket fegyverenként ötven lőszerrel? -
morogta Hicks:
- Faltól falig láncba fejlődve jönnek - intett Hudson a kiolvasók felé. - Nézd, hogy peregnek a
muníciószámlálók. Odalent tűzfüggöny van.
- Mi van a savval? - töprengett Ripley. -
Ahogy ígértem átolvastam az összes részt, ahol a robotfegyverek vannak és valóban csak 50 lőszer volt fegyverenként, és a negyedikben maradt még 10 lőszer mikor a xenomorf-ok feladták.

• Tetszik
Reactions: jani22 and Negan
19 évvel a film után az Amazon úgy döntött, hogy fogja a nevet, kinyomtatja, kitörli vele a seggét, és sorozatot csinál belőle.
Mr. & Mrs. Smith visszatér néger Brad Pittel és kínai Angelina Jolieval
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nézi valaki a Reacher 2. Szezonját? Kijött az első három rész, de már a másodikkal is megszenvedtem annyira unalmas. Kb az egyetlen jó rész ami pont benne volt az előzetesben, a java csak beszélgetés beszélgetés... pff.
Remélem még alakul majd mert eddig ez elég silány.

Nézi valaki a Reacher 2. Szezonját? Kijött az első három rész, de már a másodikkal is megszenvedtem annyira unalmas. Kb az egyetlen jó rész ami pont benne volt az előzetesben, a java csak beszélgetés beszélgetés... pff.
Remélem még alakul majd mert eddig ez elég silány.

Az első évad után nagy reményekkel várom/vártam, sajnálnám. Rá is nézek! :hadonaszos:

.

Megnéztem a Fast and Furious 8 at , elképesztő hogy Hollywood mennyire el van rugaszkodva a valóságtól. Az első néhány részt még kedveltem, volt bennük hihető cseleekmény de ez már nekem sok
A másik, a Gemini Man, elkezdtem nézni és 5 perc után elkapcsoltam, mikor Will Smith egy jó 2 km re nagy sebességgel robogó tgv szerű vonatban kilőtt egy embert .
Jó lenne egy minimum realitás azért. Egyre kevesebb filmet nézek az ilyen hülyeségek miatt.
Inkább újra megnéztem a Scar Face T, a pszichopata Tony Montana is sokkal életszerűbb mint ezek

1864: