[HUN] Leopard 2

Jól van Tatán meg környékén, Szomod se volt egy nagy szám meg el koszorulnek. Én nem szedem ki egyiknek se, ilyet kertek, ez van.
Modern nah.

Nem kell élelmiszeripari mérnöknek lenni ahhoz, hogy tudjuk, a szar nem finom.
Minden műszaki megoldás kompromisszumok eredménye. Van előny, van hátrány.
Szovjet Sherman harckocsizo visszaemlékezéseinem olvastam, hogy imádták a gimibetetes lánctalpat, nekik is szembejött a lefagyott út problémája, már akkor megvolt ugyanez a megoldás - gumibetet kiszedese - sőt, rövid időn belül kaptak téli lánctalpat és teljes boldogság volt.
Ez a megoldás nem szar. Az előnyei meghaladják a hátrányait - amik kifejezetten limitált körülmények között fordulnak elő - és ezek a hátrányok könnyen orvosolhatóak.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

APS is lesz rajtuk??? Vagy csak össze-vissza beszél?

Minden műszaki megoldás kompromisszumok eredménye. Van előny, van hátrány.
Szovjet Sherman harckocsizo visszaemlékezéseinem olvastam, hogy imádták a gimibetetes lánctalpat, nekik is szembejött a lefagyott út problémája, már akkor megvolt ugyanez a megoldás - gumibetet kiszedese - sőt, rövid időn belül kaptak téli lánctalpat és teljes boldogság volt.
Ez a megoldás nem szar. Az előnyei meghaladják a hátrányait - amik kifejezetten limitált körülmények között fordulnak elő - és ezek a hátrányok könnyen orvosolhatóak.
DE AZ NEM SZENT SZOVJET MÉRNÖKI MUNKA!!!

és az érvelés kb eddig tartott.

6582f6b672ec7607197776.jpg