P 

Holland tankcsata. Nah, ez a NATO. Hagyjuk ezt az átverést, az ötödik cikkely szart sem ér, míg Oroszország valóság...A hősiességükről hires hollandok, jó messze az oroszoktól.

mandiner.hu

mandiner.hu

Az igazi baj az, hogy az úgynevezett Zöldek egy neo-marxista protest politikai szubkuktúra. Közük nincs a környezetvédelemhez.A németek után itt a második öngyilkos alakulat, a spanyolok, ők is bezárják az atomerőműveiket.
Két tanulság.
A Zöldek a szocikkal kormanyozva ritka kártékony mix.
Remélem ők is majd a francia atomerőművek által megtermelt áramot importálják hiány esetén mint a németek.
Sztem Macron nagyon röhög.
van aki szerint a zőcség egy egyházAz igazi baj az, hogy az úgynevezett Zöldek egy neo-marxista protest politikai szubkuktúra. Közük nincs a környezetvédelemhez.
A németek után itt a második öngyilkos alakulat, a spanyolok, ők is bezárják az atomerőműveiket.
Két tanulság.
Remélem ők is majd a francia atomerőművek által megtermelt áramot importálják hiány esetén mint a németek.
Nemondd, tényleg? (vita molnival, hogy nem kell nekünk pluszkapacitás, mert nem és kész)Le kell szerződnünk Paks 3,Pals 4-re is a Roszatommal sebtiben.
M E G É R D E M L I K
Le kell szerződnünk Paks 3,Pals 4-re is a Roszatommal sebtiben.

magyarnemzet.hu

magyarnemzet.hu
				Amikor a 2-ből is csak egy kiásott gödörig jutottunk eddig, 9 év alatt? Nem fogják hagyni.
Persze felkínálták az alternatívát is nyíltan, az amcsi moduláris erőművet (SMR) (a lengyelek és a románok meg ugrottak is rá, mint gyöngytyúk a takonyra, mondjuk a románok valószínűleg csak szóban, nem fogják megvenni, a lengyelekből kinézem, talán már le is szerződtek). Én abból nem kérnék, ha fel kell adni az orosz erőművet, akkor a dél-koreai lehetne jó alternatíva szerintem.

Majd most komolyabban veszük a dolgokat, zárjanak ki,ha nem tetszik nekik,beteszünk a szomszédos nyugati országok napilapjaiba,vagy tv-ibe,fészre,hogy kedves adófizetők, itt a kanóc vége a határaitoknál,hassatok oda a politikusaitokra,hogy ötöde legyen a villanyszámlátok,cégeknek,közületeknek további kedvezmények...
Mi lesz,nem kapunk pénzt, vagy megvonják a vétógunk?
Vicc...
Elindítják a hetes cikkelyt, ja. Lengyelek már nem fogják megvétózni.
Ismeretlen szerző:A németek után itt a második öngyilkos alakulat, a spanyolok, ők is bezárják az atomerőműveiket.
Két tanulság.
Öööö, már 2017 óta folyamatban van. Mit akarsz még elindítani?Elindítják a hetes cikkelyt, ja. Lengyelek már nem fogják megvétózni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..