Én? Mi közöm nekem ahhoz, hogy ölik egymást? No meg amúgy se érdekelné őket, ha el is momdanám.
Azt hittem van rá megoldásod - legalábbis ezt mondtad. Ha ezt a konfliktust tényleg megoldod, akkor 10 éven át te kapod a békéért járó Nobel-díjat...

Szerintem ez egy teljesen lehetetlen megoldhatatlan konfliktus és még évtizedek múlva is tartani fog kisebb-nagyobb szünetekkel.

• Tetszik
Reactions: Ocses and menroting
Szaúd-Arábia hivatalosan csatlakozott a BRICS-hez. Erről az Al Ekhbariya szaúdi állami televíziós csatorna számolt be.

A Királyság teljes jogú tagsága a BRICS csoportban, amely magában foglalja Oroszországot, Kínát és más országokat, hivatalosan megkezdődött, ami megerősíti pozícióját a világban," - mondta a TV-csatorna egy jegyzetben

Most először a Home Front Command egyik SAR zlj-a is Gázában operál.
A 498-as Shahar zlj a Nahal dd mellett kerül bevetésre.
2944S_12_copy.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azt hittem van rá megoldásod - legalábbis ezt mondtad. Ha ezt a konfliktust tényleg megoldod, akkor 10 éven át te kapod a békéért járó Nobel-díjat...

Szerintem ez egy teljesen lehetetlen megoldhatatlan konfliktus és még évtizedek múlva is tartani fog kisebb-nagyobb szünetekkel.
Mindenkinek van megoldása rá (aki foglalkozik vele) nem csak nekem és az sem feltétlen biztos, hogy amúgy az egy megvalósítható megoldás.

a Sheldag munka közben
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Golani Vach, az IDF ezredese elmondta, hogy október 7-én izraeli tankok lőttek olyan házakra, ahol zsidó telepesek éltek.

15 embert öltek meg, közülük 8 gyereket, és ezt „Hamász atrocitásnak” minősítették.

Csak a kíváncsiság kedvéért, ugyan mutasd már meg az egész, vágatlan interjút is.

Csak a kíváncsiság kedvéért, ugyan mutasd már meg az egész, vágatlan interjút is.
Mi a lócerkát nem értesz? Elmondja,hogy mi történt.

Mi a lócerkát nem értesz? Elmondja,hogy mi történt.
Nem. Ezt így nem mondja el, amit a szájába adtak.
+furák ezek a vágások. Pl a because előtt van egy elég durva.
++sehol nem találtam meg, csak a linkeltekhez hasonló, nem annyira pártatlan 'hír'oldalakon
+++sehol nincs izraeli vagy bármilyen komoly hírportálon fent semmi
Nem véled úgy, hogy ezek kicsit kétségessé teszik a validitását?

De szívesen revideálom az álláspontom, mihelyst mutattok egy vágatlan interjút.
Addig viszont hanyagoljuk az ilyen erősen megvágott, pont az inkriminált részt összeollózott hoax bullshitet.